Lastentarvike Lastentarvike
Lastentarvikkeen ajankohtaisia uutisia ja uutuuksia:
TAKAISINVETO: Herobility Eco Baby Lusikka & Haarukka
Lue takaisinvetoilmoitus >>
OLETKO SOMEVAIKUTTAJA?
Haluaisitko ryhtyä Emma brand ambassadoriksi?
>>
Haemma uusia vaikuttajia joukkoomme taas joulukuussa
Oletko soemvaikuttaja? Hae Emma brand ambassadoriksi nyt
Liity nyt kanta-asiakkaaksi: Ilmaista ja hyödyllistä!
Rekisteröitymällä verkkokauppamme asiakkaaksi ja tilaamalla uutiskirjeemme saatte jatkossa sähköpostitse:

Lisäksi kaikki meiltä tehtyjen hankintojen kuitit pysyvät näppärästi tallessa järjetelmässämme.
Liittyminen on ilmaista ja hyödyllistä!
Lastentarvikkeen suuri vaunuvertailu 2020
Move Freely - Liiku vapaasti
Bugaboo valikoima saatavilla nyt myös valikoiduista Lastentarvike-myymälöistä! Bugaboo tiivistää tavoitteensa kahteen sanaan: Move Freely (liiku vapaasti). Vuonna 1994 perustettu Hollantilainen Bugaboo haluaa tarjota vapaan liikkuvuuden tunteen myös vauva- ja lapsiperheen arkeen. Nyt löydät kysytyt ja katsotut Bugaboo rattaat ja vaunut myös Lastentarvikkeen valikoiduista myymälöistä.

Bugaboon tuotevalikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima lastenvaunuja ja lastenrattaita, joista saa lisävarusteilla ja erilaisia ratkaisuja yhdistelemällä rakennettua mieluisensa vaihtoehdon vastaamaan erilaisia käyttötarpeita.

Bugaboon monipuoliseen valikoimaan kuuluu tällä hetkellä mm. Bugaboo Bee5 matkarattaat (paino vain 8,9Kg), Bugaboo Donkey2 kaksostenrattaat/kaksosten yhdistelmävaunut, Bugaboo Fox yhdistelmävaunut (sis. rungon, vaunukopan ja ratasistuimen) ja saatavilla myös Bugaboo Runner juoksurattaat.

Bugaboo valikoiman löydät tällä hetkellä Jyväskylän, Kuopion ja Oulun myymälöistämme. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme paikan päälle!
Vinkkejä flunssan ja tukkoisen olon helpottamiseksi
Virusten aiheuttamiin infektioihin kuten influenssaan ei ole parannuskeinoa. Mutta artikkelista löytyvät vinkit voivat auttaa lasta voimaan paremmin viruksen aiheuttaman taudin aikana.
Lastenvaunujen ja lastenrattaiden huolto
Ulkoilukelien huonontuessa on hyvä muistaa, että lastenvaunut ja -rattaat vaativat myös säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa.
Usea valmistaja suosittelee huoltamaan vaunut ja rattaat vähintään kuukauden välein käyttöasteesta riippumatta.
JetKids BedBox nyt Lastentarvikkeesta!
i-Size standardi esittely
Tutustu tästä Norjalaisen BeSafen uuteen i-Size hyväksyttyyn Modular-turvaistuinperheeseen
Lastentarvike uutispoimintoja:
Lastentarvike löytyy myös FacebookistaFacebook.com/lastentarvike   Lastentarvike löytyy myös Instagramista: instagram.com/lastentarvike

Lastentarvikkeen löydät myös sosiaalisen median puolelta Facebookista ja Instagramista

Kannattaa hypätä Lastentarvikkeen kelkkaan, sillä jaamme sosiaalisessa mediassa tietoa uutuuksistamme, annamme käytännön vinkkejä lastenhoitoon niin tuoreille vanhemmille kuin kokeneemmillekin tekijöillekin. Lisäksi ilmoittelemme aktiivisesti erilaisista kampanjoistamme sosiaalisen median puolella ja järjestämme silloin tällöin myös pieniä kisoja seuraajiemme kesken.


Suomen suurin lastentarvikkeiden maahantuoja Lastentarvike Oy hakee uusia yrittäjiä ja tuotevalikoimaansa laajennusta hakevia kauppiaita.
Lue lisää mahdollisuuksistasi Lastentarvikkeen kanssa maahantuojan sivulta >>
Babybox - lahja odottavalle äidille
Babybox sisältää ilmaisia tuotenäytteitä ja esitteitä. Tilaa tästä omasi >>
Tukes tutki lastenvaunujen ja rattaiden turvallisuutta. Lastentarvikkeessa myynnissä olevat merkit selvisivät nuhteetta.
Lue lisää lastenvaunujen turvallisuudesta >>
Helsingin Sanomissa 14.10.2014 mielenkiintoinen kirjoitus turvaistuimista. Tiesitkö, että meillä testataan pääsääntöisesti kaikkien turvaistuinten sopivuus sekä lapselle että autoon?
Lue lisää turvaistuinten käytöstä >>