Lastentarvike Lastentarvike
Matkustavan lapsiperheen must-hankinta BEDBOX on saapunut suomeen!
JetKidsin Bedbox on täydellinen matkustuskumppani 0-7 vuotiaille lapsille: näppärästi pyörillä kulkeva MATKALAUKKU toimii myös LENTOKENTTÄKÄRRYNÄ lapselle sekä lentokoneessa näppäränä jalkatukena ja SÄNKYNÄ. Tutustu tuotteeseen ja osta omasi Lastentarvikkeesta!
Osta oma BedBox nyt verkkokaupasta tai tule myymälään tutustumaan >>
BedBox nyt Lastentarvikkeesta: Päällä istuttava matkalaukku, matkasänky ja jalkatuki kaikki samassa!

JetKids BedBox
 JetKids Bedbox on täydellinen matkustuskumppani 0-7 vuotiaille lapsille: Bedbox on norjalainen patentoitu tuote, joka on entisen lentokapteenin ja hänen vaimonsa kuuden vuoden kehitystyön tulos. Bedbox toimii käsimatkatavaralaukkuna, jonka päällä lapsi voi istua vanhemman vetäessä laukkua perässä pitkillä lentoasemasiirtymillä. Sisällä lentokoneessa Bedbox toimii käytännöllisenä jalkatukena joka myös tarjoaa nukkumatilaa lapselle. Nerokasta, eikö totta?

  Bedbox on kevyt (vain 3 kg) ja äärimmäisen helppokäyttöinen. Kääntyvien etupyörien avulla se ohjautuu mukavasti, ja laukku voidaan myös helposti laittaa sivuun silloin kun sitä ei käytetä. Bedboxin mukana tulee pestävä patja, lisäksi siinä on 20 litraa säilytystila lapsen leluille ja muille tarvikkeille.

  JetKids BedBox on nyt saatavilla Lastentarvikkeesta, voit ostaa sen heti verkkokaupastamme hintaan 159e >> 

i-Size standardin mukaan lapsi matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 75cm ja 15Kg asti

Selässä istuttavat matkalaukut ovat yksi myydyin lasten matkustukseen liittyvä apuväline maailmanlaajuisesti ja niitä myydään vuosittain miljoonia. Eikä ihme, että lapset ja aikuiset pitävät niistä, sillä ne helpottavat liikkumista ja vähentävät lentokentillä helposti syntyvää häsläystä kun matkustaa pienten lasten kanssa.

JetKids on kehittänyt nyt loistavan selässä istutavan matkalaukun BedBoxin, joka samalla helpottaa matkustusvaihetta, jossa normaalisti moni vanhempi vasta kokee hankaluuksien tai haasteiden alkavan - Itse lentokoneessa vietettävä aika. Usein lapset väsyvät ja uupuvat lennon aikana ja kunnon unet auttaisivat, mutta jäävät vain haaveeksi, sillä useimmiten letokoneissa istuintila on rajallista ja lapsen on hankala nukkua lentokoneen penkillä.

 Juuri tästä syystä entinen lentokoneinsinööri ja lentokapteeni yhdesä vaimonsa kanssa alkoivat kehitellä BedBox-lentosänkyä lapsille. Lopullinen patentoitu tuote on samalla kertaa sekä päällä istuttava matkalaukku (jopa 20litraa tilaa), jalkatuki, että näppärä lentokeeseen sopiva matkasänky. Tuote soveltuu aina vastasyntyneestä jopa seitsemänvuotiaalle tarjoten helpotusta sekä lentokenttien sekamelskaan, että lentokoneiden ahtaisiin istumatiloihin!

BedBox - esnimmäisen luokan matkustusta!
BedBox voitti innovaatiopalkinnon:
Kind&Jugend Award for BedBox
Kaikista loistavista osallistujista JetKidsin BedBox voitti arvostetun Saksalaisen Kind & Jugend -messujen innovaatiopalkinnon kategoriassa liikuminen ja matkustus lastentarvikkeet!

BedBox on suunniteltu ja patentoitu Norjassa. Kansainvälinen patenttihakemus tuotteelle on jätetty.
BedBox - esnimmäisen luokan matkustusta!
Osta BedBox verkkokaupasta >>