Lastentarvike Lastentarvike


BeSafe Beyond


saapuu elokuun alussa 2024

Valmistajan ilmoittama Beyond -malliston saapuminen on tällä hetkellä elokuun alussa, ennakkovaraa omasi lähimmästä myymälästäsi tai verkkokaupasta täältä. >>
 


BeSafe Beyond tuo seuraavan tason turvaa, mukavuutta ja joustavuutta lapsen kanssa liikkumiseen syntymästä 6-vuotiaaksi asti.


Uusi BeSafe Beyond tuo seuraavan tason turvaa, mukavuutta ja joustavuutta lapsen kanssa liikkumiseen. BeSafe Beyond tarjoaa pitkäikäistä turvaa selkä menosuuntaan.BeSafe on kuunnellut vanhempien toiveita ja suunnitellut helposti käytettävän, turvallisen ja lapselle mahdollisimman mukavan ratkaisun - Beyond on modulaarinen turvaistuinsysteemi ilman kompromisseja.
Modulaarinen BeSafe Beyond - käytä samaa jalustaa 0-6v.BeSafe Beyond -turvakaukalo ja -turvaistuin käyttävät samaa jalustaa, joten voit käyttää Beyond Base -jalustaa vauvan syntymästä aina 6-vuotiaaksi asti. BeSafe Beyond -malliston uraauurtavat ominaisuudet ylittävät nykyisten standardien vaatimukset ja takaavat optimaalisen turvallisuuden. Turvakaukalon, turvaistuimen ja ISOFIX-jalustan ainutlaatuiset säädöt helpottavat asennusta autoosi. Lue lisää Beyond -malliston ominaisuuksista:

  

BeSafe Beyond antaa tilaa kasvaa - selkä menosuuntaan 6-v asti


Innovatiivisen järjestelmän ansiosta lapsesi voi istua turvallisesti ja mukavasti selkä menosuuntaan vastasyntyneestä n. 6-vuotiaaksi. Go Beyond -turvakaukalossa on 18 kuukauden pidennetty käyttöaika, mikä ylittää aiemman 12 kuukauden standardin. Lapsen kasvaessa voit 6kk iässä ottaa käyttöön Beyond -turvaistuimen, jota voi käyttää selkä menosuuntaan 6-v. asti - edelliset kääntyvät istuimet ovat toimineet selkä menosuuntaan vain n. 4-vuotiaaksi asti.

BeSafe panostaa siihen, että useampi lapsi matkustaa selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään. BeSafe Beyond tekee matkustamisesta lapsen kanssa helppoa ja joustavaa, varmistaen, että matka on aina mukava ja turvallinen. Kääntöominaisuuden avulla käännät istuimen kätevästi ovea kohti kun nostat lasta autoon tai pois.Turvalliset unet - uusi Active Lay Flat™


Go Beyond -kaukalon saat kallistettua jalustassa täyteen makuuasentoon vauvan mukavia unia varten. Pienen vauvan viettäessä pidempiä matkoja kaukalossa on ergonominen makuuasento tärkeä. BeSafen uusin innovaatio Active Lay Flat™ -teknologia tarjoaa vauvalle mahdollisimman turvallisen unen: törmäystilanteessa Go Beyond -turvakaukalo siirtyy automaattisesti istuma-asentoon, varmistaen lapselle turvallisemman istuinkulman kaukalossa. Turvalliset 5-pistevaljaat on suunniteltu niin, että ne eivät kiristy tai löysty kun kaukalo siirtyy istuma-asentoon.


Ennakkotilaa BeSafe Beyond täältä>>

 Löydä täältä lähin Lastentarvike-myymäläsi täältä >>
Katso täältä laaja BeSafe -valikoimamme >>