Lastentarvike Lastentarvike
VAUVAN KYLPYTARVIKKEET
Ihastuttavat kylpytuotteet Lastentarvikkeesta
Top 5 Must-Have Vauvan Kylpytarvikkeet
Top 5 -listauksessa meidän Variston myymälän ihana Sarah jakaa parhaat vinkkinsä käteviin ja trendikkäisiin kylpytarvikkeisiin. Jos olet tuleva äiti, nappaa tästä koko tarvikesetti ja muuta et saatakaan tarvita. Jos kylpyhetket muksujen kanssa on jo arkea, poimi sopivat vinkit miten kylpyhetkistä tulisi leppoisempia, turvallisempia, ja hauskempia.
Unipussit sopivat lapselle heti kapalon jälkeen aina taaperoiän yli

1) Kylpyamme
Kylypyammeista nostetaan esille Stokke Flexi Bath mikä on ehkä kätevin keksintö sitten kokoontaittevan matkasängyn. Tämä loistava tilaihme taittuu kasaan kun sitä ei tarvita, joten vauvan kylpyamme ei jää pyörimään epämääräisesti kylppärin lattialle. Kehut eivät lopu tähän, sillä kylpyammeen pohjassa on tulppa, jonka kautta voit tyhjentää vedet suoraan viemärin päällä ilman että sinun täytyy kantaa loiskuvaa ammetta ympäriinsä kipataksesi kylpyvedet pois. Kolmas huippujuttu on, että kylpyamme kertoo sinulle jos kylpyvesi on liian kylmää tai liian kuumaa. Tämä kaikki samassa paketissa, niin kätevää!

2) Huppupyyhe
Niin helppoa kuivata pikkuisesi tämän avulla! Esimerkiksi BabyMatexin iso huppupyyhe on huppupyyhkeiden liigassa se parempi versio: saat erillisen lenkin avulla ripustettua sen kaulaasi, jolloin pyyhe suojaa vaatteitasi ja pieni paketti pysyy ihanasti sylissä. Sitten vaan pää huppuun ja pikkukaveri pyyhkeen lämpöön, ja kaikki ovat valmiina haleihin ilman että vaatteesi kastuvat.

"Poimi tästä sopivat vinkit miten kylpyhetkistä tulisi leppoisempia, turvallisempia, ja hauskempia."

3) Pesusieni
Pehmeä ja aito luonnon pesusieni on loistava apuväline joka kolosen pesuun. Rothon pesusienet ovat Välimerestä, tuoden hieman biitsitunnelmaa myös arkisiin kylpyihin (ainakin jos käyttää omaa mielikuvitustaan 🌴). 100% luonnon pesusieni on hypoallergeeninen ja biohajoava. Pesusieni tuntuu mukavalta herkkääkin ihoa vasten ja se pesee liat hellävaraisesti. Kaiken lisäksi pesuainetta säästyy, sillä sieni säätelee aineen määrää eikä sen kanssa tarvitse läträtä. Pitäisi(köhän) ostaa tuollainen itsellenikin...

4) Kylpyankka YKSISARVINEN
Rehellisyyden nimissä, YKSISARVINEN, mitä muuta sitä kylpyyn tarvitsee. No ehkä sen ankan... Vilkkuva kylpy-yksisarvinen kylvyn aikana on osoittautunut hitiksi pikkuisten keskuudessa. Joko vilkkuvaa ja kelluvaa yksisarvis-ankkaa ihmetellään niin kovin, että pääset hoitamaan pesujutut nopeasti tai se tuo suunnatonta iloa pikkuiselle, tehden kylpyhetkistä paljon rennompia teille molemmille. Tämä lelu on umpinainen, joten se ei kerää vettä sisäänsä ja on helppo pitää puhtaana.

5) Kylpytuki
Last but not least: kylpytuki on todella tärkeä kapistus, varsinkin ihan pikkuisten vauvojen kanssa, jotka eivät vielä jaksa kannatella päätään. Sen sijaan, että kannattelet lasta, saatkin kätesi vapaaksi ja voit keskittyä lapsen kanssa oleiluun. Kylpytuki ei korvaa aikuisen läsnäoloa ja tukea, mutta se helpottaa kylpyhetkiä.

Esimerkiksi aiemmin mainitun Stokken Flexi Bathin kanssa sopii saman sarjan kylpytuki tai sitten voi ostaa Flexi Bath kylpyammeen ja -tuen yhteispakkauksen, jolloin säästyt ylimääräiseltä vaivalta.


Turvalliset ja laadukkaat kylpytyuotteet Lastentarvikkeesta

Katso tästä koko monipuolinen tuotevalikoimamme kylpemiseen >>

Katso tästä kaikki kylpylelumme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >> >>