Lastentarvike Lastentarvike
| Emmaljunga NXT90 & NXT60 | Bugaboo Donkey & Fox | Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL koppa | Britax Smile3 | Stokke Xplory | Emma Cozy2 |
SUURI YHDISTELMÄVAUNUJEN VERTAILU 2020

Tunnettujen merkkien suosituimmat yhdistelmävaunut vertailussa

Jos olet juuri hankkimassa yhdistelmävaunuja, lue tämä vaunujen vertailu, jossa esittelemme tunnettujen merkkien parhaat yhdistelmävaunut.

Lastentarvikkeen suuri vaunuvertailu 2020
Tässä vertailussa on mukana seuraavat yhdistelmävaunut:

Emmaljunga NXT90 & NXT60

Bugaboo Donkey & Fox

Maxi-Cosi Lila XP & Oria XXL-koppa

Britax Smile3

Stokke Xplory

Emma Cozy2

Lastenvaunut ovat yksi tärkeimmistä lastentarvikehankinnoista, sillä se on paikka, missä pikkuisesi viettää todella paljon aikaa (mieti kaikkia ostosreissuja, vaunupäikkäreitä- ja lenkkejä - jopa 4-vuotiaaksi asti). Sen lisäksi, että niiden pitää olla hyvät pikkuisellesi, on tärkeää, että ne sopivat sinulle. Lastenvaunut toimivat ikään kuin sinun kätesi jatkeena, joten niiden pitää sopia elämäntyyliisi, asuinympäristöösi, ja jopa pituuteesi. Sen takia lastenvaunujen valinta saattaa tuntua vaikealta, puhumattakaan kaikista eri malleista ja brändeistä sekä eri tiedoista mitä on tarjolla. 

Monet vanhemmat hankkivat yhdistelmävaunut, joissa yhdistyy istuvalle lapselle soveltuvat lastenrattaat sekä pienelle vauvalle tarkoitetut lastenvaunut. Yhdistelmävaunut ovat suosittu valinta ensivaunuiksi juuri monipuolisuutensa vuoksi. Yhdistelmävaunussa käytetään ensin vaunukoppaa vastasyntyneestä noin puolivuotiaaksi saakka ja sen jälkeen asennetaan ratasistuin, jota voi käyttää kunnes lapsi on noin 4-vuotias. Vaunujen istuinosassa on usein säätövaraa istuinasennon suhteen ja näin lapsen kasvaessa istuma-asentoa voi muuttaa. Kaikki esitellyt yhdistelmävaunut voi myös ostaa pelkkinä rattaina.

Tässä oppaassa jaamme kanssasi tiivistetysti suosittujen vaunujen ominaisuuksia - sellaisia ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen ostopäätöstä (muuhunkin kuin hintaan). Saat selville yhdistelmävaunujen erilaisia teknisiä tietoja, esimerkiksi rungon eri osista, vaunukopasta ja istuimesta, sekä muista säätö-ominaisuuksista kohta kohdalta.

Jos jokin jäi mietityttämään, tule käymään lähimmässä myymälässäsi tai laita meille viestiä nettisivuillamme. Autamme sinua mieluusti yhdistelmävaunujen valinnassa, sillä haluamme, että löydätte teidän perheelle ne parhaat mahdolliset yhdistelmävaunut. Tervetuloa meille ja paljon tsemppiä yhdistelmävaunujen valintaan!
Täydellisen Emmaljunga valikoiman löydät aina Lastentarvikkeesta

Täältä löydät koko monipuolisen vaunuvalikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>