Lastentarvike Lastentarvike
| Emmaljunga NXT90 & NXT60 | Bugaboo Donkey & Fox | Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL koppa | Britax Smile3 | Stokke Xplory | Emma Cozy2 | Cybex Priam |
Emmaljunga NXT90 & NXT60 yhdistelmävaunut
Emmaljunga NXT90 ja NXT60 yhdistelmävaunujen aatelia

"NXT-rattaita on helppoa työntää niin hiekkateillä, mukulakivikadulla, ja loskaisilla kaduilla, eli nämä ovat joka maaston rattaat."

Sisältö
Emmaljungan rattaat ovat suosittuja Suomessa ja syystäkin. Emmaljungalla on melkein sadan vuoden kokemus lastenrattaiden suunnittelusta ja tuottamisesta. Vuosien kokemus tuntuu rattaissa, sillä monet yksityiskohdat ovat huomioitu ja rattaat ovat tehty kestämään. Rattaat on rakennettu tavalla, että niitä on mahdollista ja helppoa huoltaa ja sen takia ne ovatkin erityisen pitkäikäisiä. Yhdet Emmaljungat kulkevat monen lapsen kulkuvälineenä, joten nämä sopivat kasvavan perheen tarpeisiin. NXT-malliston rattaita pystyy yksilöimään ja muokkaamaan tarpeen mukaan myöhemmin, sillä kaikki osat toimivat mix & match -periaatteella. Erityistä on myös se, että Emmaljungan lastenrattaat tehdään käsityönä Ruotsissa.

Emmaljungan laadusta ja suosiosta kertoo myös se, että Emmaljunga on ainoa pohjoismainen tehdas, mikä valmistaa yksinomaan vaunuja. Heille tärkeimpinä kriteerinä on lapsen turvallisuus, vaunujen kestävyys, ja laatu. Uusimpana arvona tehtaalla on myös ympäristöystävällisyys. 

Esittelemme tässä Emmaljunga NXT90 lastenrattaat sekä pienemmän sisaren, eli NXT60-rattaat. NXT-vaunut saa yksilöityä juuri omiin tarpeisiin, sillä voit valita sinulle sopivan rungon, kankaiden värit, istuimen, ja kaikkea muuta mitä tarvitsetkaan. Ja sinun ei tarvitse hankkia yhtään osaa mitä et tarvitse.

Emmaljunga NXT yhdistelmävaunut
Yleisesti Emmaljunga NXT-perheestä
NXT-rattaita on helppoa työntää niin hiekkateillä, mukulakivikadulla, ja loskaisilla kaduilla, eli nämä ovat joka maaston rattaat. Ne eivät heilu sivusuunnassa, sillä rattaiden taka-akseli ja siten myös painopiste on alhaalla. Tämä luo tasaisen ja mukavan matkan pikkuiselle sekä vanhemmalle helpon työnnön, joten näiden rattaiden kanssa jaksaa kävellä pidempiäkin vaunulenkkejä. Näistä voikin sanoa, että nämä rattaat ovat kuin suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin - niin ilmaston, maaston, kuin kulttuurinkin puolesta.

Työntöaisassa on monipuoliset säätömahdollisuudet, joten monen pituiset työntäjät saavat siihen hyvän työntötuntuman: on sekä teleskooppi- että nivel-säätöominaisuudet ja korkeutta voit säätää 68 - 115 cm välillä. Aisassa on keinonahkainen pinta, mikä kestää kulutusta ja se on varusteltu turvaremmillä, josta saat pujotettua kätesi, jolloin vaunu ei karkaa alamäessä.

Emmaljungan lisäosien saatavuus on kattava. Voit ostaa erillisen sivukorin, mukitelineen, ja joka suuntaan taipuvan päivänvarjon. Emmaljungalta löytyy myös omia lämpöpusseja ja jalkapeitteitä kylmille keleille, sekä talvi-istuinkangas, mikä pitää pikkuisen selkäpuolen lämpimänä pakkaskeleillä. Ja tietenkin, vaunukopan ja ratasistuimen ulkovuoren kankaat ovat käsitelty vettä- ja likaa hylkiviksi. Nämä rattaat ovat suunniteltu pohjoisiin oloihin!

Emmaljunga NXT-vaunuihin voit valita kaksista eri renkaista:  joko Solight ecco (sileäpinta) tai Off road (röpelöpinta). Molemmat ovat puhkeamattomia, eli n.s. “huolto-vapaita”. Renkaiden iso koko auttaa myös tasaisessa menossa, ja niiden onkin kuvailtu ottavan hyvän pinnan maasta, jolloin työntö on vakaata maastossa kuin maastossa. Etupyörät voidaan lukita kulkemaan suoraan.

Vaunukoppa

Katso NXT-vaunukoppa täältä.

Ratasistuimet Kasvavan perheen tarpeisiin Runko
Mitat vaunukopasta ja istuimista
Emmaljunga NXT on pitkä jalkatuki, 27cm
Vaunuvertailun pisin jalkatuki löytyy NXT-istuimista: 27 cm.
NXT90-rungon mitat Katso NXT90-runko täältä.

NXT60-rungon mitat
NXT60 ovat pienemmät kuin NXT90. Jos sinun talossasi on pieni hissi tai kuljet autolla paljon ja tavaratilasi on rajoitettu, tämä saattaisi olla sinulle parempi vaihtoehto, sillä NXT60 menee pienempään tilaan pituussuunnassa. Tähän runkoon käy sama vaunukoppa ja ratasistuin kuin yllä olevaan hieman isompaan kaveriin. Tästä rungosta ei saa sisarusrattaita.  NXT60 on tämän vertailun toisiksi kapeimmat vaunut (täpärästi, vain 1 cm eroa).

Katso NXT60-runko täältä.

NXT90 vasemmalla ja NXT60 oikealla kasattuna

NXT60-runko Solight Ecco-renkailla, Ergo-istuimella, ja sivukorilla.

Kaikki Emmaljungan tuotteet voit katsoa täältä.

Yhdistelmävaunut vertailussa
Britax Smile 3

Britax Smile 3 yhdistelmävaunu
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>

Stokke Xplory

Stokke Xplory yhdistelmävaunu
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Emma Cozy2

Emma Cosy2 yhdistelmävaunut
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐
Hintakategoria: €
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Cybex Priam

Emma Cosy2 yhdistelmävaunut
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐⭐⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Täydellisen Emmaljunga valikoiman löydät aina Lastentarvikkeesta

Täältä löydät koko monipuolisen Emmaljunga valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>