EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT Istuin Ergo/Black

Tuotenumero:001334-
Alkaen300,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Mustalla rungolla oleva Emmaljunga NXT-rattaiden ergonominen istuinosa. Voit yhdistellä NXT-sarjan runkoja, istuinosia ja vaunukoppia vapaasti, jotta saat juuri teidän perheelle sopivan kokonaisuuden. Sopii Emmaljungan NXT60, NXT90 sekä NXT Twin -runkoihin.

Tämä tyylikäs NXT Ergo-istuinosa on aitoa ruotsalaista käsityötä, ja se tarjoaa mukavat oltavat lapselle alkaen 6 kuukauden iästä, aina 22 kg:n painoon asti. NXT ratasistuimen voi kiinnittää runkoon molemmin päin, ja istuinosan saa kallistettua alas lepo- ja nukkuma-asentoon. Ulkokankaat ovat Eco-sarjaa, eli 50%:sti kierrätyspolyesteria. Istuinosan runko on ruotsalaista alumiinia, ja se sopii täydellisesti mustan värisiin NXT-runkoihin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen mitat:32x105cm
Tuotteen paino:4kg
Tuotteen painoraja:22kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.