EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaksostenrattaat Emmaljunga NXT Twin

Tuotenumero:001706-
789,00
Osamaksu 25,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT Twin on Ruotsissa käsityönä valmistettu vaunurunko, johon voit valita haluamasi lisäosat. NXT Twin-tuplavaunu soveltuu kaksosille tai sisaruksille, sillä runkoon voi kiinnittää joko kaksi NXT vaunukoppaa tai NXT ratasistuinta, tai näiden yhdistelmän. NXT Twin-tuplavaunussa lapset matkustavat mukavasti rinnakkain, joten säilytät aina katsekontaktin molempiin lapsiin. Istuinosat voi kiinnittää runkoon kummin päin tahansa.

Emmaljunga NXT Twin-mallin runko on muotoiltu täysin uudella tavalla, missä työntöaisa kiinnittyy taka-akseliin. Tämä mahdollistaa erinomaisen työntömukavuuden. NXT Twin on varustettu isoilla kääntyvillä etupyörillä, ilma-avustetulla jousituksella sekä tilavalla tavarakorilla.

Emmaljunga NXT Twin runkoon voi vapaasti yhdistellä NXT-sarjan osia; runkoon käy NXT vaunukoppa, NXT Ergo istuinosa tai NXT Flat istuinosa. Painoraja on 22 kg per istuinosa (vaunukopassa 9 kg).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.