EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Mukiteline XL

Tuotenumero:001981-
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi kätevä mukiteline joka kiinnitetään Emmaljungan ratasrungon työntöaisaan. Voit kiinnittää kuppitelineen joko rungon sisä- tai ulkopuolelle. Telineen sisätuet pitävät pullon tai mukin tiukasti paikallaan ja välttää juoman läikkymisen. Lisäksi mukiteline on varustettu auringonvalosta latautuvalla renkaalla, joka hohtaa pimeässä, ja helpottaa näin kahvimukin tai tuttipullon asettamista telineeseen hämärässäkin!

Sopii NXT90, Duo Combi, Viking, Super Viking, Double Viking, Super Nitro, City Cross ja Scooter malleihin.

Saatavuus: 44

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.