EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT90 runko

Tuotenumero:001704-
599,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT90 on Ruotsissa käsin valmistettu vaunurunko, joka on yhteensopiva NXT-sarjan vaunuosien kanssa, joten voit itse rakentaa haluamasi kokonaisuuden; yhdistä runkoon NXT vaunukoppa vastasyntyneelle tai NXT ratasistuin hieman isommalle lapselle. NXT90 runkoon voit liittää myös Go Double-adapterin, jonka avulla vaunu soveltuu kahden lapsen kuljettamiseen.

Emmaljunga NXT90 mallissa on tilava tavarakori ostoksia varten, sekä miellyttävä ergonominen työntöaisa, jonka korkeus on säädettävissä välille 68-115 cm. Tässä vankassa vaunurungossa on säädettävä jousitus, sekä isot pyörät, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kaikenlaisessa maastossa sekä talvella.

NXT90 runkoon voit ostaa lisävarusteena myös adapterit, joilla saa liitettyä turvakaukalon runkoon kiinni. Katso merkkikohtaiset adapterit lisävarusteista.

Mitat kokoontaitettuna: 83x49x16 cm (pyörät irrotettuna)

Paino: alk. 11,2kg pyörien kanssa

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.