Lastentarvike Lastentarvike
| Emmaljunga NXT90 & NXT60 | Bugaboo Donkey & Fox | Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL koppa | Britax Smile3 | Stokke Xplory | Emma Cozy2 | Cybex Priam |
Bugaboo Donkey & Fox yhdistelmävaunut
Bugaboo Donkey ja Fox taipuvat moneen käyttöön

"Bugaboo-vaunut ovat kehitetty kiinnittäen erityistä huomioita kevyeen työnnettävyyteen ja käytännölliseen designiin. "

Sisältö

Bugaboo-vaunut ovat kehitetty kiinnittäen erityistä huomioita kevyeen työnnettävyyteen ja käytännölliseen designiin. Ne ovat näppärät ja helppo kääntää myös tiukoissa kulmissa, joten ne sopivat hyvin kaupunkieläjille. 

Bugaboot suunnitellaan Alankomaissa ja niiden ulkonäössä kiinnittyy huomio moderniin ja tyylikkääseen designiin. Ne ovat viime vuosina saavuttaneet huippusuosion ympäri Eurooppaa ja niitä näkeekin Instagramissa usein!
Tässä vertailussa kerromme Bugaboo Donkey ja Fox rattaista.

Yleisesti

Molempiin vertailun Bugaboo-lastenrattaisiin saa paljon eri lisäosia, kuten kännykkätelineen työntöaisaan (ainoana tässä vertailussa). Niitä voi myös muokata oman maun mukaan, muun muassa eri kuomun väreillä. Molempien työntöaisassa on turvaremmi, josta saat käden läpi, jotta vaunu pysyy otteessasi alamäessä eikä karkaa. Saat säädettyä aisan korkeutta teleskooppisäädöllä (korkeimmillaan 115 cm). Työntöaisasta saa kivasti otteen ja se on pehmeää keinonahkaa.

Bugaboo-kännykkäteline

Renkaat ovat isot, puhkeamattomat, ja kehitetty niin, että työntö olisi mahdollisimman kevyttä. Renkaat saa lukittua kulkemaan suoraan tarvittaessa.
Niin Donkey- kuin Fox-rattaissa käytetään samaa istuinkehikkoa, johon rakennetaan ensin koppa ja sitten ratasistuin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaihdetaan kankaat kun halutaan siirtyä vaunukopasta ratasistuimeen. Tämä helpottaa säilyttämistä, sillä sinulla ei tarvitse olla irtonaista vaunukoppaa tai istuinta pyörimässä kämpillä, vain pelkät kankaat. Tämä tosin tarkoittaa myös, ettei osia voi vaihdella käden käänteessä, esimerkiksi jos lapsi ei viihdy kopassa hereillä ollessaan ja tiedät, että tänään olet vasta päiväunien jälkeen hoitamassa asioita.

 

Bugaboo Donkey

Donkey on suunniteltu kasvavan perheen tarpeisiin. Siitä saa parilla lisäosalla muunnettua sisarus- tai kaksosrattaat. Erityistä on, että rattaita saa levennettyä todella kätevästi teleskooppisäädöllä, jolloin sisarukset ovat rintarinnan, eikä ‘peräkanaa’ kuten yleisesti sisarusrattaissa on. Vaunut saa myös kavennettua yhdelle lapselle, jos vaikka isompi on tarhassa ja oletkin vain yhden kanssa liikenteessä. Joten jos suunnittelette hankkivanne perheenlisäystä heti perään, tämä voisi olla teille fiksu ratkaisu. Vaikka rattaita saa levennettyä, ne ovat yllättävän kompaktit. Bugaboon lupaus onkin, että ne mahtuvat kaikista standardi kokoisista ovista! Tämä toki tarkoittaa, että koppa ja istuin ovat hieman normaalia kapeammat. 

Vaunukoppa Ratasistuin Kasvavan perheen tarpeisiin Runko & kuomu Donkey Mono (60 cm leveä) ja Donkey Duo, levennetty versio (74 cm leveä).
Mitat
Katso Donkey Mono-yhdistelmävaunut täältä ja Duo-laajennusosa täältä ja vaunukoppa-laajennusosa täältä.
Bugaboo Fox

Fox on Bugaboo-rattaista ne, jotka soveltuvat eri maastoihin parhaiten. Erityistä näissä rattaissa on korkealla oleva istuin, mikä helpottaa a) pitkien ihmisten elämää lapsen kanssa, kun ei tarvitse kyyristellä; b) lapsen kanssa oloa esimerkiksi kahvilassa, sillä lapsi on vaunuissa ollessaan jo sopivalla korkeudella. Foxit ovat myös todella kevyet: vähän päälle 10 kiloa ratasistuimen kanssa. 

Kankaat voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa, mikä on kätevää jos on tahroja, mitkä ei lähde kostealla rätillä. Kankaissa on myös UV-suoja +50.

Vaunukoppa Ratasistuin Runko & kuomu Mitat

Katso Fox-yhdistelmävaunut täältä.

Yhdistelmävaunut vertailussa
Britax Smile 3

Britax Smile 3 yhdistelmävaunu
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>

Stokke Xplory

Stokke Xplory yhdistelmävaunu
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Emma Cozy2

Emma Cosy2 yhdistelmävaunut
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐
Hintakategoria: €
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Cybex Priam

Emma Cosy2 yhdistelmävaunut
Pika-arvio
Lastentarvikkeen asiantuntijoiden antamat tähdet:
Yksilöitävyys: ⭐⭐⭐⭐⭐
Kestävyys: ⭐⭐⭐⭐
Työntömukavuus: ⭐⭐⭐⭐⭐
Säätömahdollisuudet istuimessa ja rattaassa: ⭐⭐⭐
Hintakategoria: €€€
Lue tarkempi selonteko yhdistelmävaunusta >>
Täydellisen Emmaljunga valikoiman löydät aina Lastentarvikkeesta

Täältä löydät koko monipuolisen Bugaboo valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>