Kevään 2024 ADAC -tulokset ovat saapuneet ja testissä pärjäsivät loistavasti Maxi-Cosin Pebble 360 Pro2 -turvakaukalo, Mica 360 Pro -turvaistuin ja RodiFix Pro2 i-Size -turvavyöistuin. Löydä lisää täältä. Maxi-Cosi ja Lastentarvike polkaisevat käyntiin kampanjan, jolla pyrimme helpottamaan lapsiperheiden liikkumista. Nyt kun ostat Maxi-Cosi yhdistelmävaunut, sekä Pebble 360 PRO turvakaukalon saat kaupan päälle Family Fix 360 PRO jalustan. Kun ostat vain Maxi-Cosi rattaat sekä Pebble 360 PRO kaukalon saat Family Fix 360 PRO jalustan -50% alehintaan. Löydä Maxi-Cosi tarjouspaketit täältä. Tarjoukset voimassa 31.5.2024 asti. Modulaarinen BeSafe Beyond - käytä samaa jalustaa 0-6v. Lue lisää täältä! Uutuus: Cybex Lemo-syöttötuoli kasvaa lapsen mukana - Löydä täältä 4-in-1 Lemo -syöttötuoli, jota lapsi käyttää syntymästä lähtien, tai 3-in-1- Lemo -syöttötuoli 6kk iästä alkaen.

 

Tilaa Lastentarvikkeen uutiskirje: Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä parhaat edut! Rekisteröidy täällä Babybox.fi -sivuilla, nappaa koodi ja nouda ilmainen BabyBox lähimmästä Lastentarvikkeesta, tai tilaa nyt verkkokaupasta!
 
Huippumerkit ja -mallit yhden katon alta
Tutustu Lastentarvikkeen Cybex valikoimaan tästä Tutustu Lastentarvikkeen Emmaljunga valikoimaan tästä Tutustu Lastentarvikkeen Bugaboo valikoimaan tästä

 

Lastentarvikkeen turvaistuinvalikoima

Maxi-Cosi Lastentarvikkeesta Britax Lastentarvikkeesta BeSafe Lastentarvikkeesta
Axkid LastentarvikkeestaKlippan LastentarvikkeestaStokke LastentarvikkeestaCybex Lastentarvikkeesta

 

Lastentarvikkeen uusimat blogit tästä

Makuuasentoon kallistuvat turvakaukalot. ezpz
Maistelututeilla kiinteän ruuan mailmaan. Uudet Everyday Baby vauvan astiat ja lasiset tuttipullot
Lastentarvikkeen kaikki blogit löydät täältä
 
     
Lastentarvike on 100% suomalainen verkkokauppa, jolta löytyy Avainlippu.  Myös myymälöidemme asiantuntija- ja huoltopalveluilla on nyt Avainlippu. Kun ostat meiltä, tuet suomalaista työtä ja työllistymistä.
Muuta evästeasetuksia