EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili
Horigenin uusi handsfree rintapumppu ja vauvan sähköinen niistäjä nyt Lastentarvikkeella. Katso lisää täältä. Everyday Babyn lasiset tuttipullot ja vauvan astiat ovat BPA-vapaita ja ftalaatittomia - terveelliseen ja turvalliseen ruokailuun vauvan kanssa. Katso lisää täältä. Lastentarvikkeen uusin blogi kertoo mitä tarkoittavat BPA ja ftalaatit ja miksi niitä kannattaa välttää. Everyday Babyn vauvan astiat on tehty turvallisista materiaaleista. Lue lisää täältä. Blogissamme käydään läpi lastenvaunujen ja -rattaiden huolto, renkaiden ilmanpaineet ja vaihto, sekä vaunujen säilytys. Katso video-ohjeet vaunujen kuukausihuoltoon. Quad Kit renkaat ja akseli sopivat Emmaljunga NXT90-vaunuihin: Näin saat isommat etupyörät, jotka helpottavat kulkua hankalassa maastossa, kuten talven lumessa ja sohjossa. Katso lisää täältä. Hanki Emmaljunga Glacier -yhdistelmärattaat ja saat kaupan päälle tarvikepaketin, jossa Organizer, hoitolaukku ja lämpöpussi. Katso lisää täältä.  

 

Tilaa Lastentarvikkeen uutiskirje: Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä parhaat edut! Rekisteröidy täällä ja nouda ilmainen BabyBox lähimmästä Lastentarvikkeesta.
 
Huippumerkit ja -mallit yhden katon alta
Tutustu Lastentarvikkeen Cybex valikoimaan tästä Tutustu Lastentarvikkeen Emamljunga valikoimaan tästä Tutustu Lastentarvikkeen Bugaboo valikoimaan tästä

 

Lastentarvikkeen turvaistuinvalikoima

Maxi-Cosi Lastentarvikkeesta Britax Lastentarvikkeesta BeSafe Lastentarvikkeesta
Axkid LastentarvikkeestaKlipan LastentarvikkeestaStokke LastentarvikkeestaCybex Lastentarvikkeesta

 

Lastentarvikkeen uusimat blogit tästä

Uudet Everyday Baby vauvan astiat ja lasiset tuttipullot ovat turvallisia ja myrkyttömiä - varmista BPA-vapaa ja ftalaatiton ruokailu.
Lastenvaunujen ja -rattaiden huolto - lue ohjeet ja katso video. Mikä on ADAC turvaistuintesti? Lue lisää täältä.
Lastentarvikkeen kaikki blogit löydät täältä
 
     
Lastentarvike on Suomalainen verkkokauppa ja myymäläketju