EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili


Toimitustavat

Voit tilata tuotteet joko postitoimituksella tai noudettavaksi myymälästä. 

Posti: Toimitusaika on Suomessa arviolta 2-5 arkipäivää tilauksesta toimitustavan ollessa posti, paketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Mikäli toimitusaika on tätä pidempi, otamme yhteyttä tilaajaan. Toimituskulut Suomessa 5€. Toimitukset muualle kuin Suomeen saattavat kestää yli viikon. 

Nouto myymälästä: Voit valita toimitustavaksi noudon valitsemastasi myymälästä. Tällöin toimituskuluja ei veloiteta. Myymälävalikko on nähtävissä ostoskorilla kun toimitustavaksi valitse "Nouto". Toimitustavan ollessa nouto myymälästä, otamme yhteyttä tilaajaan heti kun tuotteet ovat noudettavissa myymälästä.

Saatavuus

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään tuotesivulla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.