EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili


Vaihto ja palautus

Palautusohjeet

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä. Tuotteisiin voi siis tutustua mutta niitä ei saa ottaa käyttöön. Palautusoikeus ei koske pakkauksestaan avattuja hygienia- ja intiimituotteita (voiteet, pesuaineet, alusasut). Palautettava tuote tulee olla myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Pakkaa palautettava tuote/tuotteet huolellisesti, mielellään käyttäen samaa pakkausta jossa se on toimitettu. Tuotteen myyntipakkaus tulee suojata, ja esimerkiksi postin asiakaspalautustarroja ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen palautuessaan, pidätämme oikeuden palauttaa vain osan tuotteen hinnasta. Asiakaspalautus Suomesta on ilmainen asiakkaillemme, ulkomailta tulevissa palautuksissa asiakas vastaa palautuksen kuluista. 

Ilmoita aina palautuksesta etukäteen osoitteeseen info@lastentarvike.fi ja liitä palautettavien tuotteiden mukaan alkuperäinen lähetyslista. Palautukset lähetetään Postin asiakaspalautuksena, eli vie paketti postiin ja kerro sen olevan asiakaspalautus Lastentarvikkeelle. Sopimustunnus on 633047. Palautukset ohjataan osoitteeseen:

Lastentarvike Verkkokauppa

Sarkatie 3

01720 Vantaa

Pyydä aina Postista kuitti palautuksesta, ja säilytä se kunnes rahat ovat palautuneet tilillesi. 

Huomaa että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus! Jos haluat palauttaa Postiin tulleen paketin, tulee sinun toimia yllä olevan mukaisesti, eli käydä Postissa vastaanottamassa paketti, ja kertoa että haluat lähettää sen asiakaspalautuksena Lastentarvikkeelle. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 euron käsittelykulun.

Voit myös palauttaa tuotteet siihen myymälään, mistä olet tilauksen noutanut. Myös postilla toimitetut lähetykset voi käydä palauttamassa lähimpään myymälään.

Palautusten käsittely kestää yleensä noin 2-3 viikkoa. Rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle, postimaksu lisätään palautettavaan summaan jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet.

Reklamaatiot

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa asiakaspalveluumme viimeistään seitsemän (7) vuorokauden aikana tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan lähetyksen ja tutustumaan käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa. 

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä käyttöönoton jälkeen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä reklamaatio sähköpostitse osoitteeseen info@lastentarvike.fi yhteystiedoillasi varustettuna (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero) sekä liitä mukaan myös tilauksen numero.