Lapselliset Päivät Lastentarvikkeessa 23.-26.5!
Lastentarvike Lastentarvike
Poikkeusaukioloaikoja ja muita tiedotteita myymälöistä:
KOTKAN MYYMÄLÄ ON MUUTTANUT
Lastentarvike Kotka on avannut ovensa uudessa myymälässä osoitteessa Jumalniementie 3.
(4/2019)
MIKKELIN MYYMÄLÄ ON MUUTTANUT
Lastentarvike Mikkeli on avannut ovensa uudessa myymälässä osoitteessa Hallituskatu 6 (Carlsonin alakerta).
Samalla myymälän aukioloajat laajenevat ja jatkossa Mikkelissä palvellaan ark: 9-19:00 ja lauantaisin klo 9-17:00 (10/2018)
Bugaboo valikoima nyt myös valikoiduista Lastentarvike-myymälöistä! Jatkossa löydät valikoiman kysyttyjä ja katsottuja Bugaboo rattaita ja vaunuja seuraavista Lastentarvike -myymälöistä: Jyväskylä, Kuopio & Oulu
Kaikissa Lastentarvike-myymälöissä on mahdollista tehdä kevyitä huoltotöitä rattaille, vaunuille ja muille edustamillemme tuotteille.
Lisäksi Vantaan Variston myymälän yhteydessä sijaitsee koko ketjua palveleva täyden palvelun korjaamo, jossa onnistuu hankalammatkin tuotekorjaukset ja -huollot. Variston korjaamo on avoinna arkisin klo 10:00-17:45


Katso lähin Lastentarvike-myymälä kartalta
Lastentarvike myymälöiden yhteystiedot:
Valtakunnallinen myymäläketjumme palvelee täyden valikoiman voimin Helsingistä Rovaniemelle asti. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin paikan päälle!
Lastentarvike Huolto ja Korjaamopalvelu: 

Koko maassa pienet huoltotyöt ja korjaukset onnistuvat lähimmässä myymälässämme. Tarvittaessa korjattava tuote saatetaan joutua lähettämään keskushuoltoon Vantaalle.
Pääkaupunkiseudulla korjaamo keskitetysti  Vantaan Variston suurmyymälän yhteydessä. Korjaamo avoinna arkisin klo 10-17:45, la suljettu.

Huoltoon saatte suoraan yhteyden sähköpostitse: huolto@lastentarvike.fi


Lastentarvike Tax free shops:

Helsinki Itis, Joensuu, Kotka, Kuopio, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi ja Vantaa Varisto sekä Tammisto
Lastentarvike @ Instagram