Lastentarvike Lastentarvike
ASIANTUNTIJA PAIKALLA!
Roadshow päivänä myymälässä valtavasti tarjouksia ja etuja turvaistuimen tai kaukalon ostajalle
Lastentarvikkeesta löydät laajan ja monipuolisen valikoiman turvaistuimia: BeSafe, Maxi-Cosi, Klippan, Britax, ja Emma - Meiltä kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallinen ja mukava istuin autoon kuin autoon.
2023 syksyn RoadShow turvaistuinkiertue on päättynyt!

Huippusuosittu Turvaistuin RoadShow on kiertänyt taas kaikki myymälämme ja jakanut tietoa turvaistuimista ympäri Suomen.

Tapahtumasta tekivät ainutlaatuisen te ihanat osallistujat, Lastentarvikkeen mahtavat myymälät, sekä turvaistuinasiantuntijat Kimmo Toivakka ja Juha Ahtiainen. Mukana neuvomassa olivat myös BeSafe-edustaja Jan Brunes, sekä Liikenneturvan edustajat.

Kiitos kaikille hienosti onnistuneesta RoadShow-kiertueesta!
Lastentarvike RoadShow 2020
Liikenneturva & Lastentarvike suosittelevat selkä menosuuntaan kulkemista

Lastentarvikkeen myyjien ammattitaidon peruskivenä on tutkittu ja standardien mukainen tieto – aina lapsen turvallisuus ensisijaisena mielessä.


RoadShow-päivä ovat omistettu oikeanlaisen ja sopivan turvaistuimen löytämiseen. Sellaisen, joka sopii juuri sinun autoosi, jossa lapsesi kulkee turvallisesti ja mukavasti, ja joka on viimeisimpien standardien mukainen.

Hämmentääkö kaikki turvaistuinmerkinnät?
Mietityttääkö EU-standardit?
Entä mikä turvaistuin sopii juuri teidän autoon?
Ja miten se nyt oikein asennetaan turvallisesti?

Turvaistuinasiantuntijamme tuntevat viimeisimmät standardit, turvaistuinuutuudet, istuimien asennuksen eri autoihin ja eri paikoille ja kaiken muun tarpeellisen, jotta lapsesi matkustaa turvallisesti autossa.

Tule paikakkuntasi turvaistuin RoadShow -tapahtumaan ja haetaan yhdessä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Asiantuntijoidemme avulla ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti juuri teidän perheelle sopiva turvaistuin.

Turvaistuin RoadShow asiantuntijat:
Kimmo Toivakka
Kimmo Toivakalla on yli 20 vuoden kokemus turvaistuimista. Hän vastaa osaltaan Lastentarvikkeen henkilökunnan kouluttamisesta turvaistuinpuolella ja omaa vankan tietämyksen lasten turvallisesta matkustamisesta.

Alan uudet suuntaukset ja standardit ovat Kimmolle tuttuja, esim. muuttuneista turvaistuinstandardeista on varmasti saatavilla arvokasta lisätietoa tältä alan veteraanilta.
Juha Ahtiainen
Juha Ahtiaisella on myös yli 20 vuoden kokemus turvaistuimista. Juhiksella on vahva tausta myymäläpuolen työskentelystä ja hänellä on edelleen vahva ensikäden tieto tämän hetken turvaistuintrendeistä ja -standardeista. Juhiksen avustuksella voit olla varma, että saat viimeisintä tietoa siitä, miten lapsi matkustaa turvallisimmin autossa.
Turvaistuin RoadShow 2023 aikataulu:
Huippusuosioon noussut BeSafe Stretch
Ihastuttavat lämpöpussit vaunuihin, rattaisiin ja turvaistuimiin Lastentarvikkeesta
Lue lisää lämpöpusseista ja miten voit niiden avulla varmistaa turvaistuimen oikeaoppisen käytön >>
Standardit muuttuvat - Mikä on uusi UN R129?   
1. Korvaa vaiheittain vanhan ECE R44 standardin. 

2. Kaikki istuimet, eli myös turvavyökiinnitteiset istuimet hyväksytetään UN R129 standardilla.

3. Esim. turvavyöistuimessa selkätuki on nyt pakollinen, jotta istuin hyväksytään R129-standardilla.

4. Syyskuusta lähtien turvaistuimia valmistetaan vain standardin R129 mukaisesti ja Suomeen saa maahantuoda pelkästään turvaistuimia, jotka ovat läpäisseet R129-standardin.

5. Voit kuitenkin edelleen huoletta käyttää turvalaitetta, joka on hyväksytetty vanhan ECE R44/04-standardin mukaisesti - käyttökieltoa ei tule.
Esim. Suosittu Besafe Stretch on turvavyökiinnitteinen.

Lue lisää UN R129 standardista >>
Istuimen sovituspalvelu:

Tiesithän, että Lastentarvikkeessa pyritään aina sovittamaan istuin asiakkaan omaan autoon. Näin voidaan opettaa istuimen oikea asennus ja säädöt samalla kun istuimen sopivuus autoon varmistetaan.
RoadShow -päivänä myymälöissä tarjouksia:

Uskomattoman tietopaketin lisäksi RoadShow päivänä on mahdollisuus tehdää myös uskomattomia kauppoja. Liikkeissä on todella paljon hyviä alennuksia tapahtuman kunniaksi!
Like us!Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

ja pysyt kärryillä tulevista tuotteista, tapahtumista ja tarjouksista!
Lastentarvike Facebook
Lastentarvike Instagram
Liikenneturva löytyy myös verkosta.
Ja Facebookista >>
Päivän alennukset eivät koske Britax Premium ja Cybex Platinum tuotteita.
Suomen suurin turvaistuintalo - Kaikki huippumerkit saman katon alta
Lastentarvikkeesta turvaistunmerkit monipuolisesta valikoimasta: BeSafe, Maxi-Cosi, Klippan, Peg-Perego, britax, Emma ja Graco - Meiltä kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallinen ja mukava istuin autoon.
Lastentarvikkeesta löydät turvaistuimen monipuolisesta ja todella laajasta merkki- ja tuotevalikoimasta. Myymälöistämme löytyy edustettuna BeSafe, Maxi-Cosi, Britax, Klippan, Axkid, Cybex ja Emma turvaistuimia. Useisiin vauvankaukaloihin löytyy valikoimistamme myös liikkumista helpottamaan Travel System yhteensopivia matkarattaita! Meiltä löydät kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille turvallisen ja mukavan istuimen juuri Teidän autoonne. Saatte istuimen aina sovitettuna ja ensiasennettuna niin halutessanne. Sekä luonnollisesti valtakunnallisella myymäläverkoston takuulla varustettuna - yli 50 vuoden kokemuksella!