Lastentarvike Lastentarvike
Ensimmäiset hankinnat vauvalle
Vauvan ensihankintoja

Kysymys, jota Lastentarvikkeen myymälöissä kuullaan kaikista eniten: Mitä pitää ostaa valmiiksi ennen vauvan syntymää?

Suosittelemme hankkimaan tietyt perustarvikkeet, jotka on hyvä olla kotona jo odottamassa vauvaa - sekä myös helpottamaan sinun odotushuumaasi. 😊 Mutta kuten meillä isoilla, vauvoillakin on erilaiset mieltymykset, henkilökohtaiset tarpeet, ja omat mielenkiinnon kohteet. Vauvan tarpeet saattavat vaihdella paljon - jotkut vauvat pääasiassa vain nukkuvat ja syövät, ja toiset ovat levottomampia ja itkuisempia. Tämä selviää vasta, kun pääset kotiin tutustumaan vauvaan ja opit tuntemaan millainen hän on. Kun olette hieman tutustuneet toisiinne, tule silloin uudelleen käymään, niin saat sinulle ja vauvallesi sopivaa täydennystä omaan lastentarvikkeiden arsenaaliisi. Mutta pidemmittä puheitta, alta löydät listan ensimmäisistä hankinnoista vauvalle.

Sinulle:


Katso täältä ohjeet, mitä kannattaa pakata sairaalakassiin ennen synnytystä.

Mitä hankkia ennen vauvan tuloa?

 

Kotiin:

Voisi sanoa, että ilman näitä ei pärjää. Huolehdithan, että kotoanne löytyy ainakin nämä perustarvikkeet ennen vauvan saapumista.

Vauvan ensihankintoja

Menoon:

Jo sairaalasta kotiin siirtyessä pikkuisesi tarvitsee lastenvaunut ja  turvakaukalon. Nämä isot hankinnat kannattaa aina tulla testaamaan liikkeeseemme, jotta saat varmasti teidän perheen kulkemiseen parhaiten sopivat tuotteet.

Turvakaukalossa kaikista tärkeintä on että kaukalo a) sopii autoosi,  b) on asennettu oikein. Lastentarvikkeen myymälöissä sovitamme ja asennamme turvakaukalon sinulle valmiiksi.

Lista on siinä! Näillä pääset alkuun, kunnes selviää millaisia apuvälineitä kaipaat vauva-arkeen tai minkälaisia tarvikkeita vauvasi tarvitsee.

Olethan jo hakenut ilmaisen Baby Box -tarvikepaketin? Rekisteröidy täältä ja nouda paketti lähimmästä Lastentarvikkeen myymälästä. Meiltä löydät saman katon alta kaikenlaiset perheen arkea helpottavat lastentarvikkeet.

Löydä lähin myymälämme täältä - Tervetuloa käymään ❤

Lataa ja tulosta tästä oma ensihankinnat vauvalle -lista:

Katso tästä tuotteitamme vauvalle >>
Täältä löydät tuotteet odotukseen ja imetykseen >>
Katso tästä myymälöidemme yhteystiedot >>

Koko valtavan tuotevalikoimamme näet verkkokaupastamme >>