Lastentarvike Lastentarvike
BeSafe Stretch-turvaistuin
BeSafe Stretch turvaistuin Lastentarvikkeesta
Selkä menosuuntaan suositellaan matkustamaan mahdollisimman pitkään BeSafe Stretch turvaistuin mahdollistaa sen jopa 7-vuotiaaksi asti | Lastentarvikkeesta

Tiesitkö, että lapsille on viisi kertaa turvallisempaa matkustaa autossa selkä menosuuntaan?

BeSafe -turvaistuinvalmistajan uusin innovaatio lisää turvallisuutta autoiluun – uusi Stretch-turvaistuin mahdollistaa selkä menosuuntaan kulkemisen jopa 7-vuotiaaksi saakka.

BeSafe Stretch-turvaistuimen TOP 5 ominaisuutta
  1. Selkä menosuuntaan entistä pidempään: Uskomattomat 26 cm jalkatilaa ja 36 kg painoraja mahdollistavat sen, että lapsesi voi käyttää istuinta jopa 7-vuotiaaksi saakka. Istuin soveltuu 9 kk (61 cm) – 7 vuotta (125 cm).

  2. Maksimaalista turvallisuutta: Stretch-turvaistuimessa on uusi, innovatiivinen exo-runko, joka on rakennettu niin, että auton turvavyöt ja auton lattia kantavat iskut etutörmäyksen sattuessa. Tukeva turvaistuimen rungon ranka siirtää lapsen energian exo-runkoon, pitäen lapsen vakaassa asennossa törmäyksen sattuessa. Selkä menosuuntaan matkustaminen on 5x turvallisempaa lapselle verrattuna kasvot menosuuntaan matkustamiseen.

  3. Joustava ja helppo asennus: Stretch-turvaistuin asennetaan auton turvavyöllä (Ei ISOFIX-kiinnitystä), jolloin se on mahdollista asentaa mihin tahansa autoon ja mihin tahansa penkkiin autossa. Itsestään kiristyvät alakiinnityshihnat ja helpot lukitus- & kiristysmekanismit tekevät asennuksesta intuitiivista ja lopputuloksesta tukevan. Stretch on yksi markkinoiden helpoimpia turvaistuimia asentaa.

  4. Säädettävää mukavuutta: Viisi kallistusasentoa (joita voi säätää myös asennuksen jälkeen!), 10 asentoon säädettävä pääntuki, sekä todella (todella!) paljon jalkatilaa kasvaville jaloille, mitkä mahdollistavat juuri sopivat ja mukavat säädöt lapselle. Magneettiset valjaidenpidikkeet™ auttavat laittamaan lapsen istuimeen ja ottamaan pois, pitäen valjaat pois tieltä kun niitä ei tarvita. Two-Fit Cushions™-pehmusteet auttavat yksilöllisen matkustusmukavuuden luomisessa – aina kasvaen lapsesi mukana.

  5. Tulevaisuutta ajatellen: Pitkäikäiset materiaalit ja osat, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti, jolloin Stretchia voi käyttää jopa 15 vuotta. Tämä turvaistuin on pitkäaikainen kumppani perheellenne – ja kaukana kertakäyttökulttuurista.

 

BeSafe Stretch turvaistuin Lastentarvikkeesta