Lastentarvike Lastentarvike
Tommee Tippee
Tommee Tippee Twist&Click -vaipparoskis helpottaa arkea vauvan kanssa.

Miksi tarvitset vaipparoskiksen?

Vauvasi on pikkuinen, mutta älä anna sen hämätä - pieni vauva pystyy aiheuttamaan suuren sotkun! Vastasyntyneet tarvitset vaipanvaihtoa jopa 10 - 12 kertaa päivässä, kun taas siitä isommat vauvat ainakin 6 - 8 kertaa päivässä. Tämä tarkoittaa monen monta reissua ulos roskikselle, jotta ikävät hajut ja haisevat vaipat eivät valloita kotiasi.

Vaikka vaippojen vieminen heti ulos roskikseen eliminoi hajut kotoasi, se ei ole kovinkaan käytännöllistä, kun pidät huolta vauvastasi päivin ja öin. Tietenkin voit laittaa vaipat keittiön tai kylppärin roskikseen, mutta tavallinen roskakori ja vedettävä roska-astia ei pidättele hajuja sisällään - ja myös haisevien vaippojen hajut pääsevät valloilleen.

Ja nyt pääsemme itse vaipparoskis-asiaan: Twist & Click -vaipparoskis pitää hajut sisällään. Tämä on ainut vaipparoskis, joka käärii ja pyöräyttää jokaisen yksittäisen vaipan monikerroksiseen Greenfilm-kalvoon, jotta ikävät hajut eivät pääse karkaamaan. Ja nyt olet valmis yllätysvierailuille ja kyläilijöille!
"Tommee Tippee Twist&Click on ainut vaipparoskis, joka käärii ja pyöräyttää jokaisen yksittäisen vaipan monikerroksiseen Greenfilm-kalvoon, jotta ikävät hajut eivät pääse karkaamaan"
Tommee Tippee Twist&Click-vaipparoskis sulkee hajut sisäänsä.
Twist & Click -vaipparoskiksen käyttö:

  1. PUDOTA vaippa roskikseen.
  2. KÄÄNNÄ kahvasta kunnes kuulet klik-äänen. Äänimerkki tarkoittaa, että vaippa on kääritty turvallisesti kalvon sisään.
  3. SULJE kansi ja tappi työntää vaippaa syvemmälle roskiksen sisälle. Nyt sotkut ja hajut ovat vangittu roskiksen sisälle. Käytä helppoa kantokahvaa kun tyhjennät roskiksen.


Miten Twist & Click -vaipparoskis toimii?

Twist & Click -vaipparoskiksen kansi sulkee kaikki epämiellyttävät hajut sisäänsä ja kannessa oleva tappi työntää vaipat roskiksen sisään, pitäen sinun kätesi puhtaina. Vaikkakin Twist & Click on pieni ja kompakti, se voi pitää sisällään jopa 28 vaippaa kerrallaan, jolloin sinun tarvitsee viedä roskat harvemmin.

Vaipparoskiksen mukana tulee 1 vaipparoskapussikasetti. Jokaisessa täyttökasetissa on tarpeeksi antibakteerista Greenfilm-kalvoa, että se kestää jopa 1 kuukauden verran riippuen vaippojen määrästä ja koosta.

Tommee Tippee Greenfilm-kalvon valmistusprosessi.
Miksi Twist & Click -vaipparoskis on tehokkaampi kuin tavalliset roskikset?

Yksinkertaisesti: Twist & Clickissa käytettävä antibakteerinen Greenfilm-kalvo tappaa 99% pöpöistä. Tätä ei ole tavallisissa roskiksissa eikä muissa vaipparoskiksissa.

Monikerroksinen, antibakteerinen Greenfilm-kalvo tappaa 99% vaarallisista bakteereista, kuten E.coli. Kalvo on tehty kestävästi tuotetusta sokeriruo’osta. Myös tyhjät täyttökasetit ja itse vaipparoskis ovat kierrätettävissä, eli ympäristöystävällisyys-aspektit ovat huomioitu. Käytä hyödyllistä ja hygieenistä vaipparoskista vauva-arjessa ilman huonoa omaatuntoa.

Vaipparoskiksen TOP 3 ominaisuutta

1. Käärii jokaisen vaipan yksittäin, sulkien hajut ja pöpöt sisäänsä, ja pitäen kotisi siistinä ja vapaana haisevien vaippojen hajuista.

2. Monikerroksinen, antibakteerinen Greenfilm-kalvo tappaa 99% vaarallisista pöpöistä, kuten E.coli.

3. Sisään mahtuu jopa 28 vaippaa kerrallaan (perustuu 2-5 kg vaippoihin).


Nappaa täältä Twist & Click -vaipparoskis itsellesi >>

Löydä täältä kaikki Tommee Tippee tuotteet >>

Katso täältä laaja valikoimamme tarvikkeita vaipanvaihtoon >>

Löydä lähin Lastentarvikkeen myymäläsi täältä >> >>


Twist&CLick -vaipparoskis sulautuu saumattomasti lastenhuoneen tai kylppärin sisustukseen.