EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Sangenic Vaipparoskis Twist&Click valkoinen

Tuotenumero:057500-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Hajuton Sangenic Twist&Click vaipparoskis edustaa viimeisintä kehitystä. Sangenic on siistein ja hygieenisin tapa hävittää vaipat - se sulkee hajut sisäänsä jopa 100 kertaa paremmin kuin markkinoiden vastaava tuote. Pussikasetin moninkertainen kalvo lukitsee jokaisen vaipan hajut ja bakteerit tiiviisti, yksitellen säiliöön.

Sangenic Twist&Click on äärimmäisen helppokäyttöinen: nosta kansi, aseta vaippa pidikkeeseen ja kierrä 360 astetta kunnes kuulet naksahduksen - nyt vaippa on kiertynyt antibakteerisen kalvon sisäään. Paina lopuksi kansi kiinni, niin vaippa menee säiliöön, ja puhdas kalvo tulee esiin seuraavaa käyttökertaa varten.

Sangenic Twist&Click-vaipparoskiksen säiliöön mahtuu kerralla jopa 30 vaippaa (perustuen 1-koon vaippohin) Ensimmäinen pussikasetti tulee vaipparoskiksen mukana. Keskimääräisessä käytössä yksi täyttökasetti kestää jopa kuukauden ajan. Tähän vaipparoskikseen käy Sangenic Twist&Click -täyttökasetit (ei muut mallit).

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tommee Tippee

Videot