Lastentarvike Lastentarvike
Parhaat lastenvaunut 2022

Parhaat lastenvaunut 2022 ovat nyt vertailussa! Tästä lastenvaunujen suuresta oppaasta löydät Suomen suosituimmat lastenvaunut: Emmaljunga NXT Select, Bugaboo Fox3, sekä Cybex Priam. Kaikista näistä vaunuista on julkistettu uudistetut versiot, joista kerrotaan lisää tässä vertailussa.

Lastenvaunujen vertailussa kerrotaan jokaisesta yhdistelmärattaasta yksityiskohtia, erikoisuuksia, sekä huomioitavia piirteitä. Löydät myös lastenrattaiden erilaiset mitat tästä oppaasta. 

Lastenvaunujen vertailussa on tällä erää keskitytty ylellisiin rattaisiin - ensi kuussa julkaisemme toisen osan, jossa vertailemme keskitason hintaluokan yhdistelmärattaita.

Lastentarvikkeen suuri vaunuvertailu 2022
Tässä vertailussa on mukana seuraavat yhdistelmävaunut:

Emmaljunga NXT Select

Bugaboo Fox3

Cybex Priam

Lastenvaunut ovat yksi tärkeimmistä lastentarvikehankinnoista, sillä se on paikka, missä pikkuisesi viettää todella paljon aikaa (mieti kaikkia ostosreissuja, vaunupäikkäreitä- ja lenkkejä - jopa 4-vuotiaaksi asti). Sen lisäksi, että niiden pitää olla hyvät pikkuisellesi, on tärkeää, että ne sopivat sinulle. Lastenvaunut toimivat ikään kuin sinun kätesi jatkeena, joten niiden pitää sopia elämäntyyliisi, asuinympäristöösi, ja jopa pituuteesi. Sen takia lastenvaunujen valinta saattaa tuntua vaikealta, puhumattakaan kaikista eri malleista ja brändeistä sekä eri tiedoista mitä on tarjolla. 

Monet vanhemmat hankkivat yhdistelmävaunut, joissa yhdistyy istuvalle lapselle soveltuvat lastenrattaat sekä pienelle vauvalle tarkoitetut lastenvaunut. Yhdistelmävaunut ovat suosittu valinta ensivaunuiksi juuri monipuolisuutensa vuoksi. Yhdistelmävaunussa käytetään ensin vaunukoppaa vastasyntyneestä noin puolivuotiaaksi saakka ja sen jälkeen asennetaan ratasistuin, jota voi käyttää kunnes lapsi on noin 4-vuotias. Vaunujen istuinosassa on usein säätövaraa istuinasennon suhteen ja näin lapsen kasvaessa istuma-asentoa voi muuttaa. Kaikki esitellyt yhdistelmävaunut voi myös ostaa pelkkinä rattaina.

Tässä oppaassa jaamme kanssasi tiivistetysti suosittujen premium-vaunujen ominaisuuksia - sellaisia ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen ostopäätöstä (muuhunkin kuin hintaan). Saat selville yhdistelmävaunujen erilaisia teknisiä tietoja, esimerkiksi rungon eri osista, vaunukopasta ja istuimesta, sekä muista säätö-ominaisuuksista kohta kohdalta.

Jos jokin jäi mietityttämään, tule käymään lähimmässä myymälässäsi tai laita meille viestiä nettisivuillamme. Autamme sinua mieluusti yhdistelmävaunujen valinnassa, sillä haluamme, että löydätte teidän perheelle ne parhaat mahdolliset yhdistelmävaunut. Tervetuloa meille ja paljon tsemppiä yhdistelmävaunujen valintaan!
Lastentarvikkeen suuri vaunuvertailu 2022: Priam, Fox3 ja Select

Täältä löydät koko monipuolisen vaunuvalikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>