Lastentarvike Lastentarvike
Esittelyssä Cybex Priam yhdistelmävaunut
Bugaboo Fox3 moneen käyttöön

"Priamin menestys Suomessa on lyönyt Cybexin ällikällä - he uskoivat turvakaukalo Cloudin oleva “the” hittituote täällä!"

Sisältö
Cybex Priam

| Sähköavusteinen | Super suosiossa | Koristeelliset kankaat |

Cybex Priam-rattaat ovat olleet kaikkien huulilla, vilahtaen Instagramissa ja Helsingin katukuvassa vähän väliä. Cybex Priamit ovat tunnettuja virtaviivaisesta rungosta, upeista värivaihtoehdoista, sekä erityisen koristeellisista kankaista. Nyt Cybex on lanseerannut uuden version suosituista Priam Platinum-rattaistaan, muokaten rattaita vanhempien ja käyttäjien palautteen mukaisesti. Uusi Priam 4 on tilattavissa loppuvuodesta 2021 alkaen.

Pikaesittely

Priameita kehutaan keveydestään ja näppäryydestään – täydelliset kaupunkiin. Työntöaisa säätyy myös yhdellä kädellä ja sen korkeutta voi säätää teleskooppimaisesti. Kevyen rungon ansiosta myös työntötuntuma on kevyt. Jos kaipaa vielä kevyempää työntötuntumaa, Priameista on saatavilla myös sähköavusteinen versio, ePriam, joissa on pieni moottori auttamassa ylämäessä ja alamäessä.

Priamin renkaat ovat puhkeamattomat. Etupyörät pyörivät 360-astetta ja ne saa tarvittaessa lukittua kulkemaan suoraan. Lastenrattaista saa myös ns. kaksipyörä-version, eli rattaat, missä vedetään rattaita vain takapyörillä, jos maasto on todella vaikeakulkuista tai vaikka portaissa ylöspäin mennessä.

Priam-rattaissa pääset päättämään millaisen rungon värin haluat ja haluatko sähköavusteiset vai perusrungon, sekä millaiset kankaat haluat ratasistuimeen sekä vaunukoppaan. Priamin kankaissa on todella värikkäitä ja muodikkaita vaihtoehtoja - valitse vaikkapa DJ Khaledin suunnittelemat kuosit!

Ja meidän lastentarvikelaisten lemppari-uudistus löytyy ePriamista - sähköavusteisesta rattaiden rungosta: ePriam-rattaat saat yhdistettyä kännykkään ladattavaan sovellukseen ja sovelluksesta voit muun muassa käynnistää heijaustoiminnon. Heijaustoiminnon avulla lapsi rauhoittuu ilman, että sinun pitää työnnellä rattaita!


Tarkemmat speksit
Yhdistelmävaunut vertailussa
Lastentarvikkeen lastenvaunuvertailu

Täältä löydät koko monipuolisen Cybex valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>