Lastentarvike Lastentarvike
Esittelyssä Bugaboo Fox3 yhdistelmävaunut
Bugaboo Fox3 moneen käyttöön

"Ensimmäinen Bugaboo-lastenvaunu on suunniteltu osana lopputyötä Academy of Industrial Designissa "

Sisältö
Bugaboo Fox3

| Käytännönläheistä designia | Uudet väriyhdistelmät | Ketterät  |

Bugaboot ovat tyylikkäät, trendikkäät, ja erittäin helppokäyttöiset. Bugaboot suunnitellaan Hollannissa ja niiden suunnittelussa pidetään huolta niin kauniista designista, mutta myös vanhempien arjen sujuvoittamisesta ja käytännöllisyydestä. Suomalaisten suosikki-Bugaboot ovat monta vuotta olleet Donkeyt, mutta Fox on ketteryytensä ja monimuotoisuutensa puolesta valloittamassa vanhempien sydämiä. Aikaisemmin syksyllä 2021 lanseerattiin uudet Fox3-rattaat. 

Fun Fact: Ensimmäinen Bugaboo-lastenvaunu on suunniteltu osana lopputyötä Academy of Industrial Designissa - Design on todella Bugaboon DNAssa.

Pikaesittely

Fox3 helpottaa vanhempien elämää on korkealla olevalla istuimella, minkä avulla pitkien ihmisten ei tarvitse kyyristellä ja ratasistuin toimii myös syöttötuolina ravintolassa - se on jo sopivalla korkeudella. Foxit ovat myös todella kevyet: vähän päälle 12 kiloa ratasistuimen kanssa. Näitä rattaita on höyhenen kevyttä työntää!

Bugaboo-rattaat toimivat niin, että saat yhden istuinrungon, mikä muunnetaan vaunukopaksi ja ratasistuimeksi eri kankailla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kankaat vaihdetaan kun halutaan siirtyä vaunukopasta ratasistuimeen. Tämä helpottaa säilyttämistä, sillä sinulla ei tarvitse olla irtonaista vaunukoppaa tai istuinta pyörimässä kämpillä, vain pelkät kankaat kaapissa. Tämä tosin tarkoittaa myös, ettei osia voi vaihdella käden käänteessä, esimerkiksi jos lapsi ei viihdy kopassa hereillä ollessaan ja tiedät, että tänään olet vasta päiväunien jälkeen hoitamassa asioita ja jolloin ratasistuimen pitäisi olla valmiina. Tämä on vertailun ainoa yhdistelmävaunu, mikä myydään tällaisen pakettina - kaikki tarvittava yhdessä paketissa. Kankaat voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa, mikä on kätevää jos on tahroja, mitkä eivät lähde kostealla rätillä. Kankaissa on myös UV-suoja +50. 

Bugaboo-lastenrattaisiin saa paljon eri lisäosia, kuten kännykkäpidikkeen työntöaisaan (ainoana tässä vertailussa). Voit myös helposti päivittää rattaiden lookkia ostamalla uuden, kivan värisen kuomun, tai eri sävyisen lämpöpussin. Työntöaisassa on turvaremmi, josta saat käden läpi, jotta vaunu pysyy otteessasi alamäessä eikä karkaa. Saat säädettyä aisan korkeutta teleskooppisäädöllä (88 – 108 cm). Työntöaisasta saa kivasti otteen ja se on pehmeää keinonahkaa. Renkaat ovat isot, puhkeamattomat, ja kehitetty niin, että työntö olisi mahdollisimman kevyttä. Renkaat saa lukittua kulkemaan suoraan tarvittaessa. Fox3-rattaiden renkaissa on nelirenkainen jousitus ja ne ovat suunniteltu kulkemaan sujuvasti maastossa kuin maastossa. 


Katso Fox3-yhdistelmävaunut täältä.

Yhdistelmävaunut vertailussa
Lastentarvikkeen lastenvaunuvertailu

Täältä löydät koko monipuolisen Bugaboo valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>