Lastentarvike Lastentarvike
Esittelyssä Emmaljunga NXT Select yhdistelmävaunut
Bugaboo Fox3 moneen käyttöön

"Emmaljunga on vanhin edelleen toiminnassa oleva vaunuvalmistaja Euroopassa"

Sisältö
Emmaljunga NXT Select

| Ruotsissa valmistetut vaunut | Pisin ratasistuin | Pohjolan oloihin |

Ruotsalainen Emmaljunga on valmistanut lastenrattaita jo vuodesta 1925 ja on vanhin edelleen toiminnassa oleva vaunuvalmistaja Euroopassa. Emmaljungien rattaissa tämä melkein sadan vuoden kokemus tuntuu ja näkyy - kaikki rattaan osat ovat huollettavissa* sekä kestävät kovaakin käyttöä.

Truly Green - Emmaljunga katse on tiiviisti tulevassa ja he valmistavat rattaansa erittäin ympäristöystävällisin menetelmin. Heidän tavoitteenaan on luoda rattaat, jotka ovat erittäin kestävät ja pitkäikäiset, rakennetaan vain ympäristöystävällisistä ja lähellä tuotetuista materiaaleista, ja kun rattaat ovat vihdoin tulleet “tiensä päähän”, kaikki sen osat voidaan uudelleenkäyttää. 

NXT-rattaat ovat suunniteltu Pohjolan oloihin, joten erityistä huomiota on kiinnitetty muunmuassa jousituksiin, jotta rattaita on kiva työntää myös vaikeammassa maastossa; kestäviin kankaisiin ja tikkauksiin, mistä ei tuuli eikä tuiske pääse läpi; sekä tarpeeksi isoihin vaunukoppaan ja istuimiin, jotta lapsella voi olla paksumpi kerros vaatteita päällä.

Fun Fact: Emmaljunga on ainut ratasmerkki, joka edelleen valmistaa rattaansa Euroopassa - naapurissamme Ruotsissa, Emmaljungan kylässä. Ja mikä upeinta, rattaat tehdään käsityönä!


*Olemme koulutettuja valmistajan ohjeilla kasaamaan ja huoltamaan kyseiset tuotteet - huoltamalla rattaita säännöllisesti, lisäät niiden käyttöaikaa! Lue täältä huolto-opas tai tuo Emmmajungasi lähimpään Lastentarvikkeeseen huoltoon.
Pikaesittely

Emmaljunga NXT Select kertoo nimessäänkin yhden näiden rattaiden pääominaisuuksista: Voit valita sinulle sopivat osat ja muokata rattaita Mix & Match-periaatteella perheesi kasvaessa ja muuttaessa muotoaan. Tämä lisää rattaiden eri osien käyttöikää, sillä sinun ei tarvitse luopua kaikista osista, vaan hankkia lisäosia tarpeen vaatiessa. Voit valita 3 erilaisesta runkomallista (NXT60, NXT90, ja NXT Twin), 2 eri mallisesta istuimesta (Flat tai Ergo), 8 eri väristä, 2 erilaisista renkaista (Solight tai Outdoor), ja 3 erilaisesta rungon väristä mieleisesi. Kaikki nämä eri osat sopivat keskenään - NXT-rattaat ovat todellinen kameleontti, muuntautuen tilanteen ja tarpeiden mukaan. Katso täältä lisää miten voit yhdistää eri Emmaljunga osia keskenään.

NXT-rattaita on helppoa työntää niin hiekkateillä, mukulakivikadulla, ja loskaisilla kaduilla, eli nämä ovat joka maaston rattaat. Ne eivät heilu sivusuunnassa, sillä rattaiden taka-akseli ja siten myös painopiste on alhaalla. Tämä luo tasaisen ja mukavan matkan pikkuiselle sekä vanhemmalle helpon työnnön, joten näiden rattaiden kanssa jaksaa kävellä pidempiäkin vaunulenkkejä - täydellinen valinta vanhemmille, joille vaunulenkit on tärkeä juttu.

Työntöaisassa on monipuoliset säätömahdollisuudet, joten monen pituiset työntäjät saavat siihen hyvän työntötuntuman: on sekä teleskooppi- että nivel-säätöominaisuudet (ainoana tässä vertailussa) ja korkeutta voit säätää 68 - 115 cm välillä. Aisassa on keinonahkainen pinta, mikä kestää kulutusta ja se on varusteltu turvaremmillä, josta saat pujotettua kätesi, jolloin vaunu ei karkaa alamäessä.

Emmaljungan lisäosien saatavuus on kattava. Voit ostaa erillisen sivukorin, mukitelineen, joka suuntaan taipuvan aurinkovarjon, sisaruslaudan, ja ylellisen sänkysetin vaunukoppaan.  Emmaljungalta löytyy myös lämpöpusseja ja jalkapeitteitä kylmille keleille, sekä 2-osainen lämpöpussi Ergoon, mikä pitää pikkuisen selkäpuolen lämpimänä pakkaskeleillä. Ja tietenkin, vaunukopan ja ratasistuimen ulkovuoren kankaat ovat käsitelty vettä- ja likaa hylkiviksi. Nämä rattaat ovat suunniteltu pohjoisen oloihin!


Emmaljunga NXT-vaunuihin voit valita kaksista eri renkaista:  joko Solight ecco (sileämpi pinta) tai Outdoor (nk. offroad). Molemmat ovat puhkeamattomia, eli huoltovapaita. Renkaiden iso koko auttaa myös tasaisessa menossa ja niiden onkin kuvailtu ottavan hyvän pinnan maasta, jolloin työntö on vakaata maastossa kuin maastossa. Etupyörät voidaan lukita kulkemaan suoraan tai voit hankkia Quad Kitin, jonka avulla kuljet vaikeassa tai lumisessa maastossa todella vaivattomasti. Quad Kit asennetaan helposti kotona ja se korvaa eturenkaat - se asettaa saman kokoiset etu- ja takarenkaat kulkemaan samaa uraa, joten työntäminen vaikeissa maastoissa on helpompaa. Quad Kit on saatavilla alkuvuodesta 2022 alkaen ja se voidaan asentaa helposti ja nopeasti kotona.


Tarkemmat speksit
Yhdistelmävaunut vertailussa
Lastentarvikkeen lastenvaunuvertailu

Täältä löydät koko monipuolisen Emmaljunga valikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>