Lastentarvike Lastentarvike
Huippu-uutuus: BeSafe i-Size Modular istuinperhe
Norjalainen turvaistuinvalmistaja BeSafe on tuonut markkinoille oman i-Size standardin mukaisen tuoteperheen Modularin. Modular on pitkäikäinen ja turvallinen ratkaisu pohjoismaalaiselta turvaistinvalmistajalta.
BeSafe i-Size Modular tuoteperhe on täällä!

Uusi toiminnallinen turvaistuinperhe BeSafe iZi Modular
BeSafe julkaisi uuden toiminnallisen turvaistuinkonsepti iZi Modularin loppuvuonna 2015. Kyseessä on uusi innovatiivinen lasten turvallisuusjärjestelmä, joka toimii vastasyntyneestä aina noin neljään ikävuoteen asti (105cm).

BeSafe iZi Modular on nimensä mukaisesti modulaarinen: Se koostuu yhdestä Isofix -yhteensopivasta asennusjalustasta sekä kahdesta lasten turvaistuimesta: iZi Go i-Size Modular vauvankaukalo (n.0-12 kk, 40-75cm) ja iZi Modular i-Size istuimesta (n.6 kk-4 vuotta, 105cm). Kaikki Modular-perheen tuotteet täyttävät uuden EU-standardin R-129 (i-Size).

iZi Go Modular vauvankaukalo
(0-12 kk, 40-75cm)
iZi Go Modular vauvankaukalo

Hyväksyntä: UN r 129 (i-Size)
Asennus:
Selkä menosuuntaan iZi Modular i-Size Isofix - jalustan avulla, tai auton 3-pisteturvavyöllä.

Tässä istuimessa on kiinnitetty huomiota paitsi ensiluokkaiseen turvallisuuteen, myös käyttömukavuuteen: Erittäin suuri aurinkosuoja antaa vauvallesi kattavan suojan ympäristön valolta ja melulta, istuimen vyöt pysyvät sivuilla magneettien avulla kun asetat vauvaa kaukaloon ja turvaistuimessa on lapselle unelmanpehmeä pestävä sisusta. Lisäksi kaukalossa on ergonomisesti miellyttävä kantokahva.
Tutustu BeSafe iZi Go vauvankaukaloon verkkokaupassa >>

iZi Modular turvaistuin
(n.6 kk-4 vuotta, 105cm)
iZi Modular turvaistuin

Hyväksyntä: UN r 129 (i-Size)
Asennus:
Selkä tai kasvot menosuuntaan yhdessä iZi Modular i-Size Isofix -jalustan kanssa.

Käyttäjäystävällinen ja turvallinen BeSafe iZi Modular on uusimman i-Size asetuksen mukaan hyväksytty turvaistuin, joka tarjoaa erinomaiset tilat lapselle matkustaa turvallisimmalla mahdollisella tavalla jopa neljään ikävuoteen saakka. iZi Modular i-Size toimii lapsella selkä menosuuntaan alkaen noin kuuden kuukauden iästä, ja myöhemmin istuimen voi tarvittaessa kääntää kasvot menosuuntaan. Istuinkulmaa voi säätää, jotta lapsella on mukavat oltavat autossa niin hereillä kuin
nukkuessakin.
Tutustu BeSafe Modular turvaistuimeen verkkokaupassa >>

iZi Modular i-Size Base
i-Size standardin mukaan lapsi matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 75cm ja 15Kg asti

Jalusta joka toimii sekä BeSafe vauvakaukalo iZi Go Modularin että BeSafe turvaistuimen iZi Modular i- Size:n kanssa. Jalustassa on mm. ilmaisimet jotka vahvistavat oikean asennuksen sekä ääni-ilmaisin joka varoittaa mahdollisesta virheellisestä asennuksesta.
Tutustu BeSafe iZi Modular jalustaan verkkokaupassa >>

Kun lapsi kasvaa ensimmäisestä, BeSafe iZi Go kaukalosta ulos, käytetään seuraavaa istuinta samalla jalustalla. Ensimmäistä kertaa BeSafen asennusjalustaa voidaan pidentää jotta lapselle jäisi enemmän jalkatilaa iän karttuessa. Tämä mahdollistaa entistä pidempään selkä menosuuntaan matkustamisen.

BeSafe iZi Modular turvaistuinperhe on hyväksytty uusimman asetuksen R-129 iSize - mukaan. iZi Modularin kanssa myös väärinkäytön mahdollisuus vähenee huomattavasti yksinkertaisen kiinnitystavan ja mahdollisesta väärästä tai puutteellisesta kiinnityksestä aktiivisesti varoittavan järjestelmän ansiosta.

(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MLV97GN');