Lastentarvike Lastentarvike
Classic Rattaiden Opas

Classic Rattaiden Opas sukeltaa huippumerkkien lastenrattaiden maailmaan, joiden erinomaisen hinta-laatusuhteen ratasmallit ovat nyt esittelyssä.

Esittelemme tässä lastenrattaiden oppaassa neljät eri classic vaunut: Emmaljunga NXT90 Classic, Cybex Gazelle S, Britax Smile III, ja Emma Cozy2. Lue läpi sinua kiinnostavien lastenrattaiden esittelyt ja päätä mitkä lastenrattaat sopisivat teidän perheelle.


Jos sinua kiinnostaa premium-hintaluokan luksusvaunut, lue vertailu niistä tästä.

Classic-rattaiden osto-opas 2022
Tässä vertailussa on mukana seuraavat lastenrattaat:

Emmaljunga NXT90 Classic

Cybex Gazelle S

Britax Smile III

Emma Cozy2

Lastenvaunut ovat yksi tärkeimmistä lastentarvikehankinnoista, sillä se on paikka, missä pikkuisesi viettää paljon aikaa jopa 4-vuotiaaksi asti. Sen lisäksi, että niiden pitää olla hyvät pikkuisellesi, on tärkeää, että ne sopivat sinulle. Lastenvaunut toimivat ikään kuin sinun kätesi jatkeena, joten niiden pitää sopia elämäntyyliisi, asuinympäristöösi, ja jopa pituuteesi. Monien muuttujien takia lastenvaunujen valinta saattaa tuntua aluksi vaikealta, mutta tästä oppaasta saat tiiviissä paketissa apua valintaan. Lisäksi myymälöissämme ja verkkokauppamme chätissä sinua auttaa aina asiantunteva henkilökuntamme. 

Monet vanhemmat hankkivat yhdistelmävaunut, joissa yhdistyy vauvalle tarkoitetut lastenvaunut ja istuvalle lapselle soveltuvat lastenrattaat. Yhdistelmävaunut ovat suosittu valinta ensivaunuiksi juuri monipuolisuutensa vuoksi. Yhdistelmävaunussa käytetään ensin vaunukoppaa vastasyntyneestä noin puolivuotiaaksi saakka ja sen jälkeen asennetaan ratasistuin, jota voi käyttää kunnes lapsi on noin 4-vuotias. Vaunujen istuinosassa on usein säätövaraa istuinasennon suhteen ja näin lapsen kasvaessa istuma-asentoa voi muuttaa.

Tässä oppaassa jaamme kanssasi tiivistetysti suosittujen classic-vaunujen ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen ostopäätöstä. Saat selville yhdistelmävaunujen erilaisia teknisiä tietoja, esimerkiksi rungon eri osista, vaunukopasta ja istuimesta, sekä muista säätöominaisuuksista kohta kohdalta.

Emmaljunga NXT90 Classic

Emmaljunga NXT90 Classic yhdistelmävaunut
Esittely
Emmaljunga NXT90 Classic yhdistelmävaunupaketissa saat kaikki tarpeelliset osat kerralla: Runko, vaunukoppa, ja ratasistuin ovat kaikki mukana - pienemmällä budjetilla. NXT-rattaat ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erityisesti sopivuudestaan kulkemaan erilaisissa maastoissa... Lue lisää >

Lue lisää Emmaljunga NXT90 Classic >>

Cybex Gazelle S

Cybex Gazelle S rattaat
Esittely
Cybex Gazelle S -rattaasta saat muokattua yli 20 erilaista versiota ja voit istuttaa siihen niin yhden kuin kaksikin lasta. Sirot rattaat näyttävät upeilta myös sisarusrattaina. Muokkausten teko on nopeaa, kiitos kiskoilla liikkuvien osien ja sisäänrakennettujen adapterien... Lue lisää >

Lue lisää Cybex Gazelle S >>

Britax Smile III

Britax SMile III
Esittely
Smile-rattaat ovat palkittu muun muassa ruotsalaisessa testissä Bäst-i-test parhaiksi vaunuiksi ja niiden kehuttuja ominaisuuksia ovat helppo liikuteltavuus, monipuolisuus, ja hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi, Britaxin omat turvakaukalot (Primo ja BabySafe I-size) saa napsautettua... Lue lisää >
Lue lisää Britax Smile III >>

Emma Cozy2

Emma Cozy2 yhdistelmävaunut
Esittely
Cozy2-yhdistelmävaunut ovat vertailun yllättäjä niin monipuolisuudellaan että vankkuudellaan. Näissä yhdistelmävaunuissa ei ole ylimääräisiä härpäkkeitä, mutta kaikki tarpeellinen löytyy ja lisätarvikkeina voi ostaa Emma-sarjan muita tuotteita... Lue lisää >
Lue lisää Emma Cozy 2 >>

Jos jokin jäi mietityttämään, tule käymään lähimmässä myymälässäsi tai laita meille viestiä nettisivuillamme. Autamme sinua mieluusti yhdistelmävaunujen valinnassa, sillä haluamme, että löydätte teidän perheelle ne parhaat mahdolliset yhdistelmävaunut. Tervetuloa meille ja paljon tsemppiä yhdistelmävaunujen valintaan!
Lastentarvikkeen Classic rattaiden osto-opas 2022

Täältä löydät koko monipuolisen vaunuvalikoimamme>>

Täydelliset Lastentarvike -myymäläketjun tiedot löydätte täältä >>