Lastentarvike Lastentarvike

Avaa nyt oma Lastentarvike-liike tai laajenna nykyisen liikkeesi valikoimaa
Lastentarvike Oy hakee yrittäjiä ypäri suomen edustamaan lastentarvikealan huippumerkkejä!

Lastentarvike yrittäjäksi pääsee nyt helposti: Ota meihin nopeasti yhteyttä ja kartoitetaan paikkakuntasi mahdollisuudet sekä rakennetaan yhdessä tuotevalikoima joka vastaa sinun ja alueesi tarpeita.Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tuteista yhdistelmävaunuihin.

Lastentarvike Oy on lähes 50 vuotta alalla toiminut perheyritys, jonka pääajatus on tarjota maailman laadukkaimpia lastentarvikkeita aina asiantuntevan henkilökunnan opastuksella. On kyseessä sitten tuttipullo tai yhdistelmävaunu, niin myymälöissämme pyritään aina löytämään asiakkaan tarpeita parhaiten vastaava tuote. Varsinkin turvatuotteissa, kuten turvakaukalot ja turvaistuimet, korostamme vastuutamme ja asiantuntemustamme myyjänä. Koulutamme myyjiämme jatkuvasti ja pyrimme olemaan aina mukana ajassa. Tästä hyvänä esimerkkinä on i-Size standardi, jonka mukaiset turvaistuimet toimme ensimmäisenä Suomen markkinoille. Järjestämme myös erilaisia myynti- ja valistuskampanjoita, joista hyvänä esimerkkinä toimii Turvaistuin RoadShow.

Ryhdy Lastentarvike yrittäjäksi:
Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi Lastentarvike -perhettä. Tarjoamme käyttöösi koko tuoteosaamisemme sekä -valikoimamme. Voit perustaa yrityksen pieniinkin tiloihin, sillä voimme räätälöidä tuotevalikoiman liiketilan ja paikkakunnan mukaan niin, että myymälästä löytyy pääasiallisesti pientavaroitamme kuten tutit, tuttipullot, sitterit ja vaikkapa lelut. Tästä huolimatta voit tehdä kauppaa myös isommilla tuotteilla sillä yli 10 000m2 kokoisen maahantuojan keskusvaraston tuotevalikoima on aina käytössäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit myydä koko lastentarvike.fi verkkokaupan tuotevalikoimaa vaikka tuotteita ei jatkuvasti paikan päällä liikkeessäsi olisikaan.

Laajenna olemassa olevan liikkeesi tuotevalikoimaa:
Lastentarvikkeen valikoimista löytyy monia huippumerkkejä, joilla voit helposti laajentaa olemassa olevan myymäläsi valikoimaa. Esim. kehittäviä leluja valmistava Tiny Love, ihania koriste-esineitä valmistava Baby Art, lapsen ruokailutuotteita valmistava Nuby ja vaikkapa lapsen autoiluun liittyvä Diono ovat merkkejä, joita on helppo ottaa osaksi valikoimaa merkkien omien tuotetelineiden avulla.

Etsimme uusia ja myös tuotevalikoimaansa laajennusta hakevia yrittäjiä ympäri Suomen joten jos koet että paikkakunnallasi on Lastentarvikkeen kokoinen kolo, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Baby Art - muisto- ja koriste-esineitä vauvasta - Lastentarvike.fi

Ota pikaisesti yhteyttä tukkumyyntiimme ja kartoitetaan yhdessä mahdollisuutemme.

Yhteystiedot:
Lastentarvike Oy tukkumyynti
+3589 8520 5200
myynti@lastentarvike.fi

AlviBaby ArtBabyBanzBabyloniaBenbatBeSafeDionoEmmaEmmaljungaEmma SafetyInoviKlippanLassigLittleLifeLodgerMaxi-CosiNabbyNattouNubyOK-BabyPadwicoQuinnyRothoTiny LoveTommee TippeeTotseatTrollVoksi