Lastentarvike Lastentarvike
Ezpz-lasten astiat - ensiruokailusta eskariin

Ezpz-lasten astiat tekevät lapsen kanssa ruokailusta hauskempaa ja rennompaa - nämä BPA-vapaat silikoniastiat on suunniteltu tukemaan kasvavan vauvan eri kehitysvaiheita ja auttamaan lasta eteenpäin polulla itsenäiseen ruokailuun.

Ezpz lasten astiat ovat täydelliset vauvan ensiruokailuun
Ezpz tarjoaa eri ikäisille omat astiasarjat, jotka sopivat juuri tiettyyn kehitysvaiheeseen.

ezpz Tiny

ezpz Mini

ezpz Happy

Eri ezpz-tuoteperheet tukevat lapsen syömisen kehitystä erityisillä tavoilla. Ezpz tarjoaa kolme eri astiasarjaa: Tiny, Mini ja Happy. Tiny on suunniteltu 4 - 12 kk ikäisille vauvoille, Mini 12 - 24 kk ikäisille taaperoille ja Happy 24 kk ikäisestä lapsesta aina eskariksi asti.

Kaikki ezpz-astiat ja astiastot on valmistettu 100% elintaviketason silikonista, joka on turvallista ja kestävää, nämä astiat eivät halkea tai mene rikki. Astiat ovat BPA, BPS, ja PVC-vapaita, sekä ftalaatittomia.

Silikoniastiat on suunniteltu lapsen itsenäistä ruokailua ajatellen ja muotoiltu lapsen ehdoilla. Pieni koko ja luistamaton pinta soveltuvat täydellisesti itsenäisen ruokailun harjoitteluun - esim. lusikan varsi on vauvan käteen sopivan kokoinen, eikä syöttämiseen tarkoitettu pitkä varsi.

Ezpz -astiat ovat konepestäviä ja kaikki ezpz -silikonilautaset ja ruokailualustat soveltuvat mikroon, tiskikoneeseen, ja uuniin 175 °C saakka.

Vertaile eri tuoteperheiden tuotteita, niiden erityispiirteitä, ja lue lisää siitä mitä lapsen kehitysvaihetta eri tuotteet tukevat.

Löydä täältä ezpz uutuudet: Tiny Bowl, Kehittävät Purulelut, Placemat Ruokailualusta ja Pulloharja.

  

Tilaa ezpz lasten astiat verkkokaupastamme, tai tule käymään lähimmässä myymälässäsi. Tervetuloa meille!

Täältä löydät laajan ezpz valikoimamme>>

Löydä lähin Lastentarvike-myymäläsi täältä >>