EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Pöytäsyöttötuoli, Beige

Tuotenumero:098560-08
38,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Klassikko Emma pöytäsyöttötuoli on helppo ottaa mukaan matkoille, sillä siinä ei ole erillisiä jalkoja vaan se kiinnitetään suoraan pöytälevyyn kiinni. Nappaa pöytään kiinnitettävä syöttötuoli mukaan matkoille, mummolaan, tai mökille, tai käytä kotona - Emma syöttötuoli mahtuu helposti pieneenkin kotiin.

Asennus on helppoa ja lukitusjärjestelmän avulla pöytäsyöttötuoli pysyy vakaasti kiinni pöydässä.

Pöytään kiinnitettävä syöttötuoli on mukava lapsellesi: pehmeä kangas tuntuu mukavalta ihoa vasten ja korkea selkänoja tukee hyvin lasta. Kiinnitä lapsellesi valjaat kiinni, jotta hän pysyy turvallisesti paikallaan.

Ominaisuudet:

• Pehmeällä kankaalla vuorattu pöytään kiinnitettävä syöttötuoli

• Sopii mihin tahansa tukevaan pöytään (ei lasinen)

• Helppo asentaa, kiristää, ja lukita paikoilleen

• Pienen koon ja kevyen painon ansiosta helppo ottaa mukaan matkoille

• Valjaat ja haararemmi, jotta lapsi pysyy helpommin paikallaan

• Korkea selkänoja tukee hyvin lasta

• Painoraja: 15 kg

• Kankaat irrotettavissa ja käsin pestävissä

• Kaksi värivaihtoehtoa: Beige ja Harmaa Melange

Jos pöytäsyöttötuoliin tulee tahroja, voit irrottaa kankaat ja pestä ne käsin saippuapohjaisella pesuaineella. Riippukuivaa kankaat.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Pesuohjeet:30 astetta,Hand wash only
Tuotteen painoraja:15 kg

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.