EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Täkki- ja Tyynysetti - Mikrokuitu

Tuotenumero:01084-
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Alvi Täkki- ja Tyynysetti - Mikrokuitu sisältää tyynyn ja peiton lapselle, jotka sopivat täydellisesti pinnasänkyyn. Laadukas tyyny ja mukava peitto ovat tärkeitä lapsen unelle. Alvi pinnasänkyyn sopivat peitto ja tyyny ovat ontelokuitutäytteiset, mikä tekee niistä ihanan ilmavia ja pehmeitä. Setin täkki ja tyyny ovat allergiatestattu, joten pienokaisesi nukkuu turvallisesti.

Ominaisuudet:

• Allergiatestattu

• Päällinen mikrokuitukangasta, täyte ontelokuitua

• Tyynyn koko on 40x60cm ja täkin 100x135cm

• Konepestävät 60-asteessa

Alvi peitto ja tyyny sopivat useimpiin lakanoihin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Pesuohjeet:60 astetta,Machine washable
Tuotteen alkuperämaa:Saksa
Tuotteen mitat:Tyyny 40x60 cm,Täkki 100x135 cm

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.