EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Vaporizer Kuivahöyrystin

Tuotenumero:1051-
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Tukkoisen olon helpotukseen soveltuva kuivahöyrystin. Vapor-eze laitteessa käytetään vaihdettavia tyynyjä, jotka sisältävät huolellisesti kehitettyä öljyä, joka on sekoitettu raikkaasta mentolista sekä puhtaasta, lievittävästä eukalyptusöljystä. Laitteessa on kolme tehokkuuden säätöä.

Vapor-Eze soveltuu flunssaoireiden helpottamiseen kaikille - yli 3 kk:n ikäisistä vauvoista alkaen. Se on mainio apuväline myös astmaatikkojen ja allergisten oireiden helpottamiseen. Koska Vaporizerissa ei käytetä mitään kemikaaleja tai vettä, on se täysin turvallinen käyttää sekä helppo pitää puhtaana, eikä siihen muodostu hometta, itiöitä tai bakteereja. Laite on pieni ja äänetön, lisäksi se sisältää yövalon. Vapor-Eze on taloudellinen, joten voit käyttää sitä vaikka jatkuvasti päivällä ja yöllä - niin töissä kuin kotona. Laitteen mukana tulee 5 menthol-eukalyptusöljyä sisältävää tyynyä, lisätyynyjä myydään erikseen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Vapor-Eze
Ikäsuositus:Alk. 3 kk

Tavaramerkki

Power Industries on perheomisteinen yritys joka on valmistanut korkealaatuisia kodin- ja terveydenhoitotuotteita jo vuodesta 1992. Kuivahöyrystin Vaporizer on Vapor-Eze tuotemerkin kivijalka, ja jota on myyty Suomessa jo pitkään. Vapor-Eze tuotteet valmistetaan U.S.A:ssa.