EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Ultraäänipesuri 1200 1,2L

Tuotenumero:8941200-
149,00
Osamaksu 8,00 € / kk

Tuotekuvaus

Ultraäänipesuri on käytännöllinen, turvallinen ja helppo tapa puhdistaa esimerkiksi tuttipullot, tutit ja muut hankalasti puhdistettavat tarvikkeet. Se soveltuu mainiosti myös korujen, kellojen, silmälasien ja muiden pienten esineiden puhdistamiseen, joten se on monikäyttöinen tuote joka kotiin. Ultraäänipuhdistin puhdistaa lian vaikeistakin koloista ja paikoista, mihin ei esimerkiksi tavallisella harjalla ole pääsyä.

Tämä ultraäänipesuri on varustettu irrotettavalla vesisäiliöllä, mikä helpottaa käyttöä silloin kun laite ei ole vesipisteen välittömässä läheisyydessä. Säiliön tilavuus on 1,2 l. Lisäksi laitteessa on tarkka ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Laitteessa kaksi tehoa; heikko ultraääni 35W tai tehokas ultraääni 70W.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu