EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Onda Amme

Tuotenumero:005790-
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Italialaisen OK Baby:n valmistama laadukas, muotoiltu vauvan kylpyamme.

Anatomisen Onda-ammeen muotoilu pitää lapsen oikeassa asennossa ammeessa estäen häntä liukumasta veden alle. Pienelle vauvalle (0-6 kk) ammeessa on tuettu lepoasento sekä noin puolen vuoden - vuoden ikäinen lapsi voi puolestaan istua tukien varassa ammeen toisessa päässä. Kylvettäjän ei tarvitse rasittaa käsiään ja hartioitaan lasta tukemalla, ja näin kylpyhetkestä tulee molemmille rentouttava.

OK Babyn muovista kylpyammetta saatavana useissa kauniissa väreissä. Lisävarusteena on saatavana myös ammejalat, joiden avulla kylvettämisen voi suorittaa seisten. Ammeen pohjassa tulppa veden tyhjentämistä varten.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby
Ikäsuositus:0 - 12 kk
Tuotteen alkuperämaa:Italia

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.