EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Nahka Tossut, Vaaleanpunainen, 3-6kk

Tuotenumero:05669-1654-3
32,90 €23,03
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 9,87 €

Tuotekuvaus

Lodgerin vauvan tossujen pinta on aitoa pehmeää nahkaa. Nahkatossujen säädettävän tarrakiinnityksen ansiosta ensitossut sopivat joka jalkaan ja pysyvät hyvin paikallaan. Tossujen sisävuori on teddykarvaa, joka lämmittää mutta hengittää niin, että jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Isompien kokojen pohjassa on liukastumista estävät kuviot.

- 100% nahkaa

- Myrkytön/ei sisällä atsovärejä tai lyijyä

- Erinomainen istuvuus

- Kiinnitys tarranauhalla

- Helppo pukea

- Hengittävä

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.