EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Klippan Triofix Recline, Freestyle

Tuotenumero:0231401-12003
299,00 €229,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Säästä 70,00 €

Tuotekuvaus

Suomalaista suunnittelua, Klippan Triofix Recline!

Klippan Triofix Recline turvaistuin tarjoaa mukavat oltavat pienelle lapselle, sillä istuimen voi kääntää mukavaan lepoasentoon lapsen matkustaessa selkä menosuuntaan. Sisäänrakennettu pääntuki sekä helposti korkeussuunnassa säädettävät lapsenvyöt lisäävät käyttömukavuutta. Klippan Triofix Recline on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Klippan isofix-asennusjalustan kanssa, joka ostetaan erikseen.

Klippan Triofix Recline on monipuolinen turvaistuin 9-36 kg (75-125 cm). lapselle. Istuimen voi telakalla asentaa autoon 9-18 kg lapselle isofixillä tai auton kolmipisteturvavyöllä joko selkä tai kasvot menosuuntaan. 15-25 kg lapselle istuimen voi asentaa kasvot menosuuntaan edelleen isofix telakkaa hyödyntäen, lapsi kiinnitettynä auton kolmipistevyöllä tai 15-36kg ilman telakkaa, lapsi kiinnitettynä auton kolmipistevyöllä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-25 kg,22-36 kg,9-18 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-18 kg
Ryhmä:1,2,3
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Suomi
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04