EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size

Tuotenumero:0248799-
Alkaen299,00 €239,20
Osamaksu 10,00 € / kk
Säästä 59,80 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Huippuluokan turvakaukalo vastasyntyneelle - tässä on ratkaisu kun haluat että automatkustaminen vauvan kanssa on turvallista, mukavaa ja helppoa. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size tarjoaa parasta turvallisuutta, sillä se on hyväksytty uusimman i-Size-turvaistuinstandardin mukaan.

Pebble Pro i-Size-kaukalon sivuissa on käytetty Memory Foam-vaahtomuovia, joka varmistaa parhaan suojaavuuden. Istuimen vauvatuki pienentää tilan sopivaksi pienelle vauvalle tarjoten liisäsuojaa, sekä ergonomisen asennon vauvalle. Pehmustettu pääntuki suojaa ja tukee vauvan päätä.

Käyttömukavuutta lisäävät Isofix-jalusta (ostetaan erikseen), jonka avulla kaukalon päivittäinen käyttö käy helposti ja turvallisesti, sillä sen ääni- ja valomerkit ilmoittavat kun kaukalo on oikein kiinnitettynä autoon. Lisäksi Pebble Pro-kaukalon automaattivyöt lisäävät käyttömukavuutta, sillä vyöt pysyvät aina poissa tieltä kun lasta asettaa kaukaloon. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size on osa Maxi-Cosin 3Way-turvaistuinperhettä! Samaan jalustaan (3WayFix) käy myös isompi turvaistuin, Pearl Pro i-Size. Voidaan asentaa myös Maxi-Cosi Familyfix 2 & Familyfix 3 isofix-jalustalla autoon.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Lapsen pituus:45-75cm
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.