EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Marble I-Size+Jalusta, Essential Red

Tuotenumero:0248506-207011
419,00 €293,30
Osamaksu 12,00 € / kk
Säästä 125,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Marble-turvakaukalo tarjoaa parasta mukavuutta vauvalle, sillä selkänoja kääntyy alas lähes täyteen makuuasentoon (157 astetta). Tämän ansiosta pienellä vauvalla on terveellinen ja mukava nukkuma-asento käytössä niin autossa, kuin sen ulkopuolellakin. Maxi-Cosi Marble sopii käytettäväksi vastasyntyneestä alkaen, aina noin vuoden ikään asti (max. pituus 75cm).

Turvakaukalon hyvin pehmustettu istuinkangas sekä vauvatuki varmistavat sen, että lapsella on miellyttävät oltavat istuimessa. Lisäksi suuri aurinkokuomu suojaa häikäisyltä aurinkoisina päivinä. Maxi-Cosi Marble voidaan kiinnittää myös sellaisiin vaunu- ja ratasmalleihin, jotka ovat Maxi-Cosi yhteensopivia.

Maxi-Cosi Marble on hyväksytty uusimman i-Size standardin mukaan, ja se toimitetaan aina yhteensopivan Isofix-telakan kanssa. Isofix-asennusjalusta helpottaa kaukalon käyttöä, sekä lisää turvallisuutta, sillä sen avulla voit olla varma että kaukalo on kiinnitetty oikein autoon.

Verkkokauppa saatavuus: 7

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Säädettävä istuinkulma:Kyllä

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.