EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Graco Kiinnitysvyöt Df/Cosmic

Tuotenumero:002492-
19,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Mikäli perheessä on useampi kuin yksi auto, ja lapsen turvaistuinta on siirrettävä autosta toiseen, voit hankkia ylimääräiset kiinnitysvyöt asennuksen helpottamiseksi toisessa autossa. Tämä vähentää väärinasennuksen riskiä, sillä vyöt voivat olla aina valmiiksi oikein kiinnitettynä autoon, jolloin turvaistuimen asennus nopeutuu ja helpottuu. Gracon kiinnitysvyöt sopivat seuraaviin istuimiin: Duoflex XTP, Cosmic XTP, Cosmic Comfort S.

Verkkokauppa saatavuus: 89

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco