EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Comfort Insert lisätyyny

Tuotenumero:0257625-
26,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Lisäpehmusteen avulla pienennät turvaistuimen sopivaksi pienelle lapselle.

Se sopii ECE R44 -turvaistuimiin, joissa on kiinteät turvavaljaat vähintään 9-kiloisille, ja ECE R129 (i-Size) -luokiteltuihin turvaistuimiin, joissa on vähintään 60 cm:n pituiset kiinteät turvavaljaat selkä menosuuntaan tai vähintään 76 cm:n pituiset kiinteät turvavaljaat kasvot menosuuntaan. Lisäpehmuste ei korvaa vastasyntyneen lisäosaa, eikä sitä saa käyttää turvakaukaloissa.

Käy seuraaviin Britax turvaistuimiin:

Max-Fix II, Dualfix, Dualfix i-Size, Dualfix M i-Size, Swingfix i-Size, Swingfix M i-Size, Trifix i-Size, Versafix, Max-Way, Max-Way Plus, Two-Way, Multi-Tech III, Advansafix III Sict, Evolva 1-2-3, Evolva 1-2-3 Plus, Evolva 1-2-3 SL Sict.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax