EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi AxissFix PLUS 0-18kg

Tuotenumero:0248025-
649,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

AxissFix Plus -turvaistuin tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta vastasyntyneestä alkaen, jopa 4 ikävuoteen asti. Tämä i-Size hyväksytty turvaistuin kääntyy 360 astetta, jotta lapsen asettaminen istuimeen olisi mahdollisimman vaivatonta. Neljään eri kulmaan säätyvä istuinasento takaa mukavat oltavat kaikissa tilanteissa.

AxissFix Plus on suunniteltu käytettäväksi selkä menosuuntaan vastasyntyneestä alkaen, aina noin kahteen ikävuoteen (45-87 cm). Tämän jälkeen istuin käännetään kasvot menosuuntaan (76-105 cm). Vastasyntyneellä ja pienellä vauvalla käytetään turvaistuimen mukana tulevaa miellyttävää lisäpehmustetta, joka asettaa vauvan sopivaan asentoon. Pehmuste poistetaan käytöstä kun lapsella on ikää noin 4 kuukautta (61 cm).

ISOFIX-kiinnitys Top Tether-järjestelmällä on helppo ja turvallinen tapa asentaa turvaistuin autoon. AxissFix Plus turvaistuimen kompaktit ulkomitat ja 360 astetta kääntyvä istuinosa tekevät siitä ihanteellisen myös pienissä autoissa käytettäessä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-4 v
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:45-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.