EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Viilentävä istuinpäällinen koko L

Tuotenumero:0257662-
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Britax Thermo Cover-lämpöpäällinen takaa lapsellesi miellyttävän, viileämmän matkan myös kesän kuumimpina päivinä.

Se käyttää OUTLAST®-teknologiaa pitämään ihon lämpötilan vakaana, vähentämään ylikuumenemista ja siten vähentämään lapsesi hikoilua. Osana tätä teknologiaa ovat Thermocules™-mikrokapselit, jotka keräävät ja varastoivat liiallista lämpöä ja vapauttavat sitä sitten, kun lapsesi tarvitsee sitä eniten.

Päällisen käyttäminen on helppoa: laitat sen vain normaalin istuinsuojan päälle. Päällisen pintamateriaali on 100 % puuvillaa ja sen voi pestä pesukoneessa 30 °C:ssa. L-koko soveltuu seuraaviin istuimiin; TRIFIX, MULTI-TECH II, ADVENTURE, DISCOVERY SL, EVOLVA 1-2-3, EVOLVA 1-2-3 PLUS, EVOLVA 1-2-3 SL SICT, ADVANSAFIX III SICT, MULTI-TECH III, TRIFIX i-SIZE, TRIFIX² i-SIZE.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax