EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Syöttötuoli kiinteä, Valkoinen

Tuotenumero:021110-03
84,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Klassinen puinen syöttötuoli on valmistettu Suomessa, Sastamalassa. Kiinteä syöttötuoli on valmistettu kestävästä koivusta, joten se on erityisen tukevaa tekoa. Tämä syöttötuoli kestää ikää, käyttöä, sekä sotkuisia ruokailuhetkiä.

Kiinteän syöttötuolin muotoilu sopii loistavasti suomalaiseen kotiin ja siitä on saatavilla valkoisen, mustan, tai pähkinän värisenä.

Ominaisuudet:

• Kotimainen

• Tukeva ja vakaa

• Valmistettu vahvasta koivusta

• Ei irrallisia osia – kaikki valmiiksi koottuna

• Helppo pitää puhtaana

• Klassinen, suomalainen design

• Väreinä valkoinen, musta, tai pähkinä

Puisen syöttötuolin valmistaja on Illon Puuvalmiste Ky.

Huom! Syöttötuoli toimitetaan valmiiksi koottuna, jonka takia se noudetaan myymälästä postituksen sijaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu