EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Syöttötuoli Stokke Tripp Trapp Syöttötuoli OAK - Musta

Tuotenumero:02255-3
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk

Tuotekuvaus

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli on klassikko, joka kasvaa lapsesi mukana - tuolin istuinosan ja jalkatuen korkeuden sekä syvyyden voi helposti säätää aina sopivaksi.

Tripp Trapp syöttötuolissa lapsi voi ruokailla yhdessä muun perheen kanssa samassa pöydässä. Lapsesi kasvaessa tuolia saa säädettyä niin, että asento pysyy ergonomisena. Säädettävyyden ansiosta Tripp Trapp tuoli sopii vauvan ja taaperon lisäksi myös koululaiselle ja aikuiselle. Tripp Trapp tuoli kestää jopa 136 kg painon, ilman lisätarvikkeita. Tripp Trapp syöttötuolit on pääosin tehty eurooppalaisesta, vastuullisesti tuotetusta pyökistä ja tammesta. Nämä puut ovat tunnettuja joustavuudestaan ja kestävyydestään, jonka ansiosta Tripp Trapp tuolit säilyvätkin perheessä sukupolvelta toiselle.

Tämä Tripp Trapp syöttötuoli on tammea.

Lisätarvikkeet kuten Tripp Trapp Newborn Set, Baby Set ja istuinpehmusteet auttavat rakentamaan Tripp Trapp syöttötuolistasi juuri sinun perheellesi sopivan. Nämä Stokke lisätarvikkeet myydään erikseen.

Ominaisuudet:

• Syöttötuoli, jossa säädettävät istuinosa ja jalkatuki – kasvaa lapsesi mukana

• 36kk eteenpäin

• 0kk eteenpäin Newborn Set & Baby Set -lisätarvikkeilla (myydään erikseen)

• Tammea

• Materiaalit tuotettu vastuullisesti

• Saatavilla monissa eri väreissä

• Helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla

• Painoraja 136 kg (ilman lisäosia)

• Koko 78 x 46 x 49 cm (K x L x S)

• Paino 6.471 kg

Tripp Trapp vinkkejä:

Säädä istuimen syvyys niin, että lapsesi koukistetun polven ja istuimen etureunan väliin jää 2–3 sormen levyinen rako. Se varmistaa mukavan asennon ja hyvän verenkierron. Säädä jalkatuki niin, että lapsesi polvi on istuessa 90 asteen kulmassa.

Työskennellessä pöydän ääressä säädä istuin niin, että lapsi ylettyy mukavasti pöydälle kyynärpää 90 asteen kulmassa käsivarren ollessa pöydän päällä.

Älä koskaan jätä pientä lasta vahtimatta tuoliin.

Turvallisuusohjeita Tripp Trapp syöttötuolille:

https://www.lastentarvike.fi/kotisivu/liitteet/SIIBS_downloadA4_FI.pdf

Stokke Tripp Trapp syöttötuolille voit hankkia lisäosia, joilla tuolista saa mukavan ja turvallisen kaikenikäisille. Tripp Trapp Newborn Set ja Baby Set -lisätarvikkeilla syöttötuoli on sopiva lapselle aina vastasyntyneestä kolmivuotiaaksi. Tämän jälkeen lisätarvikkeet voi irrottaa ja tuolin käyttöä jatkaa normaalisti.

Stokke Tripp Trapp 0 – 36kk lisätarvikkeet:

• 0 – 6kk Tripp Trapp Newborn Set (myydään erillisenä)

• 6 – 36kk Tripp Trapp Baby Set (myydään erillisenä)

• Lisätarvikkeilla teet Tripp Trapp syöttötuolistasi juuri sinulle ja lapsellesi sopivan

• Helppo asentaa ja irrottaa, ei työkaluja!

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli on ajattoman tyylikäs ja käytännöllinen lahja, joka käy kaikenlaiseen juhlaan: baby shower lahjaksi, synttärilahjaksi tai vaikka päiväkodin, eskarin tai koulun aloittavalle lapselle.

Verkkokauppa saatavuus: 5

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Ikäsuositus:6 kk +