EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Minla Syöttötuoli

Tuotenumero:0242713-
269,00 €209,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Säästä 60,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Minla-syöttötuoli on monipuolinen ja pitkäikäinen tuote, sillä se tarjoaa monta eri käyttötapaa. Maxi-Cosi Minlan laadukkaat materiaalit sekä miellyttävät ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan, ja lisäksi tämä tuoli muuntautuu jokaiseen ikävaiheeseen sopivaksi. Minla on helppo puhdistaa, ja tarjotinpöytä tekee siitä monikäyttöisen myös keittiön ulkopuolella.

Maxi-Cosi Minla-tuolia voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen lepoasennossa, silloin kun lapsi on painoltaan 0-9kg. Erityispehmeä vauvatuki pitää huolen siitä, että pienokaisella on mukavat oltavat kun tuolia käytetään sitterinä. Lapsen oppiessa istumaan noin kuuden kuukauden iän paikkeilla, voi Minlaa ryhtyä käyttämään syöttötuolina. Syöttötuolina se toimii aina 15 kg:n painoon asti. Istuinosa irtoaa tarvittaessa myös matkasyöttötuoliksi, joka toimii samoin 6 kuukauden iästä aina 15 kilon painoon asti. Lopuksi siitä voi muokata lastentuolin, joka toimii 30kg:n painoon asti.

Minla on helppo säilyttää silloin kun sitä ei käytetä, sillä syöttötuoli taittuu kätevästi kokoon säilytystä varten. Mitat kokoon taitettuna: 31x55x103cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:0-6v
Tuotteen mitat:Avattuna 55x86,5x107,5cm
Tuotteen painoraja:30kg

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.