EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke Tray Tarjotin, black

Tuotenumero:02249-3
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke Tray -tarjotin kiinnitetään Tripp Trapp tuolin vauvasettiin, jolloin ruoka on helpompi tarjoilla lapselle lähelle eikä aina tarvita ruokapöytää. Tarjotinpöydän materiaali on helposti puhtaana pidettävä, BPA-vapaa muovi. Suunniteltu käytettäväksi aina yhdessä Stokke Tripp Trapp-vauvasetin kanssa.

Stokke Tray on yhteensopiva Stokke Tripp Trapp-vauvasettien kanssa joissa on merkintä V2 tai V3 vauvasetin sisäpuolella. Jos tätä merkintää ei ole, ei vauvasetti valitettavasti ole yhteensopiva Stokke Tray-tarjottimen kanssa.

Saatavuus: 25

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke