EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Baby Food Maker

Tuotenumero:149160501-
129,00 €77,40
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 51,60 €

Tuotekuvaus

Mielettömän kätevä monitoimikone, jolla valmistat helposti ja nopeasti terveellistä kotiruokaa lapselle! KidsMe Baby Food Maker-ruoanvalmistukone on varustettu usealla toiminnolla - voit höyrystää, sekoittaa, lämmittää sekä sulattaa tällä yhdellä laitteella. Kidsme Baby Food Maker - laitteen avullla vauvanruoka valmistuu vaivattomasti, ja höyryttämisen ansiosta kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät ruoassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Laitteen neljä toimintoa:

1. Höyrytys – Säilyttää lähes kaikki ravintoarvot ja vitamiinit käyttämistäsi valmistusaineista

2. Soseutus – Sekoittaa ruoan soseeksi nopeasti

3. Lämmitys – Turvallinen tapa lämmittää vauvan maito sekä ruoka

4. Sulatus – Sulattaa pakastetun vauvan ruoan ruokapussissa

Tilavuus 300 ml.

Pakkaus sisältää:

1 x 4-in-1-vauvanruokalaite

4 x uudelleenkäytettävä ruokapussi

1 x vauvanruokapussin adapteri

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe