EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Höyrysterilointilaite mikroon

Tuotenumero:03728102-
52,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Avent höyrysterilointilaitteen avulla steriloit tuttipullot ja tutit nopeasti sekä tehokkaasti mikrossa. Tämä sterilointiastia steriloi kerralla jopa 4 Avent-tuttipulloa, ja se hävittää 99,9% haitallisista bakteereista vain kahdessa minuutissa.

Kevyt ja kompakti sterilointiastia sopii useimpiin markkinoilla oleviin mikroaaltouuneihin. Voit steriloida tuttipullojen ja tuttien lisäksi myös rintapumppuja, aterimia sekä muita steriloinnin kestäviä tuotteita.

Sterilointilaitteeseen laitetaan pieni määrä vettä (200ml), ja sterilointiaika määräytyy mikron tehon mukaan: 2 minuuttia 1200–1850 watin teholla, 4 minuuttia 850–1100 watin teholla ja 6 minuuttia 500–800 watin teholla.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent
Tuotteen mitat:28x28x16,6cm