EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Nokkamuki Silikonikannella, Blue

Tuotenumero:0612463-143
12,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lässig nokkamuki auttaa pikkuistasi opettelemaan itsenäistä juomista. Nokkamukissa on silikoninen kansi, joka tuntuu mukavalta ja pehmeältä pikkuisesi suuta vasten. Silikoninen kansi ja sen nokka estävät läikkymiset ja luistamaton rengas mukin pohjassa pitää nokkamukin tasaisesti pöydässä kiinni.

Muki on kivan kokoinen lapsen käteen ja todella kevyt – vain 96 grammaa. Nokkamukin voi laittaa mikroon ja pestä tiskikoneessa.

Kun lapsesi kasvaa ja osaa jo juoda hyvin yksinkin, nokkamukin kannen voi irrottaa ja käyttää mukia normaalina lasten juomamukina.

Ominaisuudet:

• Pehmeä silikoninen kansi ja nokka

• Mikron ja tiskikoneen kestävä

• Kevyt, vain 96 grammaa

• Soveltuu 1-vuotiaasta eteenpäin

• Kauniit matat pastellisävyt

• Voidaan käyttää myös ilman kantta

• BPA-vapaa

Lässig nokkamuki on tehty polypropeenin ja selluloosan sekoituksesta, mikä säästää enemmän tuotantoresursseja ja tukee kestävää kehitystä, verrattuna tavalliseen polypropeeniin.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.