EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Go Termospullo 500ml, Pinkki

Tuotenumero:068410-14
29,90 €23,92
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 5,98 €
Jaa:

Tuotekuvaus

HeroGo termospullo on tyylikäs ja käytännöllinen. Monipuolinen termospullo pitää juoman kylmänä tai lämpimänä, joten se on kiva ottaa mukaan vaikka retkelle. Mikä ihanampaa kesähelteellä kuin kylmä vesi, tai talvella lämmin kaakao tai kahvi!

Korkki on kiinnitetty pulloon kiinnikelenkillä, joten se ei katoa menossa. Kiinnike toimii myös kätevänä kantokahvana. Herobility HeroGo termos aukeaa kaulan myös alapuolelta, jolloin se on todella helppo puhdistaa leveämmän aukon avulla.

Ominaisuudet:

• Läikkymätön

• Kestävä

• Ei teräviä kulmia

• Korkki kiinnitettynä juomapulloon

• Kantokahva

• Kaksi avausmahdollisuutta, jolloin esimerkiksi pullo on helpompi puhdistaa

• Kauniit ja modernit värit

• 500ml vetoisuus

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.