EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

SafetyMaker LED Kenkäklipsi, Sininen

Tuotenumero:161530-01
6,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kenkään laitettava LED-valolla varustettu valoklipsi. Sopii kaikenlaiseen ulkoiluun, kuten kävelyyn, juoksuun ja pyöräilyyn. SafetyMaker LED-valo näkyy hyvin kun se on jatkuvasti liikkeessä, ja se erottuu täysin pimeässäkin hyvin. LED-valon voi asettaa myös vilkkumaan parantamaan näkyväisyyttä entisestään.

Muistathan käyttää myös heijastinta tämän tuotteen lisäksi. Tämä tuote ei ole heijastin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:SafetyMaker